- پیشنویس قطعنامه ضدایرانی اروپا و آمریکا، رسما به شورای حکام ارائه شد
- مجتبی راعی، سرپرست فرمانداری ویژه کاشان شد
- راهیابی ۱۱ دانشآموز دبیرستان تیزهوشان فرزانگان امین آران و بیدگل به مرحله دوم کارسوق ملی مهندسی ژنتیک
- شیوع بیماری دیابت در کاشان و آران و بیدگل روند صعودی دارد
- یک آران و بیدگلی سرپرست اداره کل روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران شد
آب ناگواریی که گوارا شد!!/تصفیه خانه فولاد کویر وارد فاز اجرایی شد
به گزارش آران و بیدگل نیوز، طی آیینی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان و جمعی از خیرین سلامت شهرستان تصفیه خانه تکمیلی مجتمع فولاد کویر به روش MBR وارد فاز اجرایی شد.
رییس هیات مدیره مجتمع فولاد کویر آران و بیدگل در حاشیه این مراسم گفت: این مجتمع برای نخستین بار در صنعت کشور، با سرمایه گذاری 6 هزار میلیارد ریالی، تصفیه خانه با رویکرد بومی جهت تبدیل پساب فاضلاب کاشان به آب گوارا جهت مصارف شرب، صنعت و کشاورزی را به مرحله بهره برداری رساند.
دکتر حسین حسین زاده افزود: با اتمام عملیات عمرانی و نصب و راه اندازی تجهیزات پروژه ی تصفیه خانه تکمیلی مجتمع فولاد کویر، این طرح بزرگ به زودی وارد فاز بهره برداری نهایی می شود.
وی افزود: تست نهایی عملکرد این پروژه، هفته ی گذشته با حضور تیم ارزیابی شرکت PERT ایتالیا با موفقیت انجام شد. با بهره برداری از این طرح، مجتمع فولاد کویر به صورت کامل از منابع آب زیرزمینی بی نیاز و از ورود پساب فاضلاب با آلودگی میکروبی و نیترات بالا به سفره های زیرزمینی جلوگیری می شود.
رییس هیات مدیره مجتمع فولاد کویر آران و بیدگل ادامه داد: تصفیه خانه تکمیلی پساب مجتمع فولاد کویر در فاز نخست بهره برداری، قادر است روزانه 30 لیتر بر ثانیه آب فاضلاب انسانی را به آب زلال تبدیل کرده و جهت مصارف گوناگون وارد مدار بهره برداری کند.
حسین زاده تصریح کرد: احداث این تصفیه خانه و قطع کامل برداشت از آب های زیرزمینی نمونه ی عینی و عملیاتی تلاش برای مدیریت و حفظ منابع آبی کشور است و از یک سو با پیشگیری از نفوذ فاضلاب به سفره های زیرزمینی از آلوده شدن آن جلوگیری می کند و از سوی دیگر با قطع برداشت، سهم بسیار محدود 4 درصدی صنعت را از سفره های زیرمینی کاهش می دهد.
وی بیان داشت: دیدگاه و راهبرد ما در تامین آب، استفاده از پساب فاضلاب انسانی منطقه از طریق تصفیه و بازچرخانی چند بارهی آن در خطوط تولید است به نحوی که از یک سو این مجتمع را از منابع آب زیرزمینی بی نیاز و از سوی دیگر، با تصفیه پساب فاضلاب، از آلوده شدن منابع آب زیرزمینی و خروج چاههای موجود از مدار بهره برداری جلوگیری کند.
حسین زاده افزود: در ضمن میزان مصرف 3 دهم لیتر برای تولید 1 کیلوگرم میگرد مربوط به فاز نورد مجتمع است که تنها برای خنک کاری استفاده می شود و 3 دهم لیتر این میزان بخار می شود و مابقی آب ده ها بار تصفیه و بازچرخانی شده و در سطح آخر جهت آبیاری 20 هزار اصله درخت کاشته شده در مجتمع و اطراف آن استفاده می شود.
;هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.