آزمون کتبی طرح ملی تربیت حافظان قرآن در حرم هلال بن علی (ع) برگزار شد

1392/12/12
36
0
فرهنگیاماکن متبرکه
کد خبر :4952
به گزارش پرتال خبری آران و بیدگل \"ای بی نیوز\"به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هلال، همزمان با سراسر کشور، مرحله دوم آزمون طرح تربیت حافظان قرآن کریم با حضور بیش از  به ??? نفر خواهر و برادر در شبستان آیت الله عاملی آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی (ع) برگزار شد.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه آران و بیدگل در حاشیه برگزاری این آزمون در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان این که طرح تریبت حافظان و قاریان قرآن کریم در سازمان اوقاف و امور خیریه از دو سال پیش و در راستای فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی آغاز شد، افزود: در این طرح سازمان اوقاف کشور با محوریت ادارات اوقاف و امور خیریه استان های مختلف یک میلیون حافظ و یک میلیون قاری قرآن را در سراسر کشور تربیت می کند.
حجت الاسلام و المسلمین علیرضا محلوجی حفظ قرآن را به عنوان موثرترین راه بهره مندی و انس با کلام وحی زمینه ساز فهم و تدبر و عمل به دستورات این کتاب آسمانی دانست و افزود: در سال های اخیر فعالیت های ارزشمندی در زمینه حفظ و تدبر در قرآن انجام شده و حفظ قرآن جایگاه ویژه ای یافته است.

وی با بیان اینکه قرآن، کتاب خواندن و فهمیدن و عمل کردن قرآن، کوثر شیرین و حیات بخشی است و کتاب آگاهی، شعور، عرفان، حکمت و حکومت است افزود: این کتاب الهی در بردارنده آیین نامه زندگی و تراز زیستن و منشور هدایت جامعه و سعادت انسان هاست. که زمزم زلال معارفش، احیاگر دل هاست و آوای دلنشین تلاوت آیاتش، روح بخش است و صوت خوش ترتیل قرآن، تارهای جان عارفانه را به نوا می آورد.

محلوجی تصریح کرد: آزمون کتبی در رشته های حفظ سی جزء، ?? جزء و جزء یک، ?? جزء و جزء یک و دو، پنج جزء، ?? جزء، ?? جزء، ?? جزء و حفظ کل در این دوره از مسابقات برگزار شد.

وی در ادامه افزود: به نفرات برتر آزمون کتبی طرح تربیت حافظان قرآن کریم مدرک رسمی و معتبر از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور اهدا می‌شود.

گفتنی است، بر اساس اعلام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تاکنون ??? هزار نفر در طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم طی دو سال شرکت کرده‌اند که از این تعداد ??? هزار نفر سال گذشته و ??? هزار نفر هم امسال ثبت نام کرده اند.

بر پایه این خبر، آزمون شفاهی طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم از بیست و سوم بهمن تا هشتم اسفند در سراسر کشور برگزار شد و آزمون کتبی این دوره نیز به صورت سراسری با شرکت حدود ??? هزار قرآن آموز، روز جمعه نهم اسفندماه در ?? رشته و در دو هزار و ??? پایگاه استان های مختلف برگزار شد.


;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.