سر تیتر جدید ترین اخبار امروز :
- حضور معاون رئیس جمهور در نوش آباد
- عمان: رم میزبان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود
- دور دوم گفتگوهای هستهای ایران و آمریکا شنبه آینده در شهر رم، پایتخت ایتالیا برگزار میشو
- ارجاع ۵۹ مورد تخلفات بهداشتی به مقامات قضایی در شهرستان آران و بیدگل
- دیدار مدیرعامل سایپا سیتروئن کاشان با نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس
اشک های وزیر در برابر هنر و همت فاطمه
1394/09/17
26
0
اجتماعیتمام عناوین اجتماعی
کد خبر :3145
صبح دوشنبه شانزدهم آذرماه؛
مراسم بزرگداشت روز جهانی معلولان روز دوشنبه با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در محل وزارت کار برگزار و از خانم فاطمه حمامی،هنرمند معلول سفیدشهری تقدیر شد.
به گزارش خبرنگار پرتال خبری-تحلیلی آران و بیدگل،گردهمایی بزرگداشت روز جهانی معلولان صبح دوشنبه شانزدهم آذرماه با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، انوشیروان محسنی بندپی، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در سالن ?? شهریور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
در این مراسم فاطمه حمامی،هنرمند معلول شهرستان،تابلوی نقاشی اثر خود از چهره علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به وی هدیه داد.
در این مراسم فاطمه حمامی،هنرمند معلول شهرستان،تابلوی نقاشی اثر خود از چهره علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به وی هدیه داد.








هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.