افتتاح مرکز دندانپزشکی آران و بیدگل به مناسبت هفته سلامت

1392/12/05
39
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :8277
به گزارش پرتال خبری آران و بیدگل \"ای بی نیوز\" به نقل از تسنیم ، مسعود دهقانی شامگاه شنبه در حاشیه افتتاح این مرکز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این واحد با هزینه‌ای حدود 10 میلیون تومان و به منظور ارائه خدمات دندانپزشکی مانند معاینه و ترمیم به مردم شهرستان به بهره‌برداری رسیده است.
\"\"
وی افزود: در این مرکز با تجمیع دندانپزشکان، حدود 35 درصد درآمد شبکه را بهبود داده و با 2 دندانپزشک در آن واحد و همکاری 10 دندانپزشک به ارائه خدمات به مردم منطقه می‌پردازد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل بیان کرد: این واحد دندانپزشکی در مرکز بهداشت فاطمیه قرار گرفته و در ساعات اداری مشغول فعالیت است.

وی تصریح کرد: همزمان با این واحد مرکز طب کار شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز با حدود 5 میلیون تومان هزینه افتتاح می‌شود.

دهقانی گفت: در این مرکز که به پزشک طب و آزمایشگاه مجهز بوده، پوشش پزشکی حرفه‌ای صنوف و ادارات ارائه می‌شود.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.