راه‌اندازی نخستین مرکز آموزش کودکان اوتیسم در آران و بیدگل

1395/09/14
46
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :8085
آران و بیدگل نیوز به نقل از ایسنا: حیدر ایمانیان، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 4 میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی توسط خیران شهرستان به معلولان بهزیستی اهدا شده است.

علاوه بر این کمک‌ها، ساخت مجموعه شبانه‌روزی سالمندان با ظرفیت 30 نفر با کمک 20 میلیارد ریالی خیرین و همچنین آغاز ساخت مجموعه نگهداری سالمندان با تخصیص اعتبار 10 میلیارد ریال در فاز نخست از دیگر فعالیت‌های خیرین در زمینه کمک به مددجویان بهزیستی است.

وی افزود: امسال برای اشتغال 66 نفر از معلولان بهزیستی  بیش از هفت میلیارد و 300 میلیون ریال تسهیلات  در قالب پرداخت حق بیمه کارفرمایی و خویش فرمایی و همچنین اشتغال مستقیم معلولان پرداخت شده است.

ایمانیان با اشاره به جمعیت بیش از دو هزار نفری معلولان آران و بیدگل، تصریح کرد: بیشترین تعداد معلولان شهرستان به ترتیب جسمی- حرکتی و ذهنی و ناشنوایی است.

رییس اداره بهزیستی آران و بیدگل، خاطرنشان کرد: اداره بهزیستی شهرستان در راستای خدمت رسانی به معلولان با معلولیت شدید امسال  سه میلیارد ریال و در زمینه مستمری افراد با ضایعه نخاعی 540 میلیون ریال پرداخت کرده است.

ایمانیان با اشاره به وجود 20 بیمار *اوتیسم در آران و بیدگل از راه‌اندازی نخستین مرکز آموزش کودکان اوتیسم تا پایان سالجاری در این شهرستان خبر داد.

وی از راه‌اندازی نخستین مرکز درمان بیماران روانی مزمن بانوان در پایان امسال خبر داد و گفت: این مرکز توسط بخش خصوصی راه‌اندازی می‌شود.

\"راه‌اندازی

*اوتیسم نوعی اختلال رشدی است كه با رفتارهای ارتباطی ، كلامی غیر طبیعی مشخص می شود . علائم این اختلال در سال های اول عمر بروز می كندو علت اصلی آن ناشناخته است. این اختلال در پسران شایع تر از دختران است. وضعیت اقتصادی ، اجتماعی ، سبك زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد. این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارت های ارتباطی تأثیر می گذارد. كودكان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات كلامی و غیر كلامی ، تعاملات اجتماعی و فعالیت های مربوط به بازی، مشكل دارند. این اختلال ارتباط با دیگران و دنیای خارج را برای آنان دشوار می سازد . در بعضی موارد رفتارهای خود آزارانه و پرخاشگری  نیز دیده می شود. در این افراد حركات تكراری ( دست زدن ، پریدن ) پاسخ های غیر معمول به افراد ، دلبستگی به اشیا و یا مقاومت در مقابل تغییر نیز دیده می شود و ممكن است در حواس پنجگانه ( بینایی ، شنوایی ، لامسه ، بویایی و چشایی )  نیز حساسیت های غیر معمول نشان دهند. هسته مركزی اختلال در اوتیسم ، اختلال در ارتباط است.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.