راه اندازی کلینیک چشم پزشکی درمانگاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) آران و بیدگل

1402/07/17
139
0
سایربهداشت و درمان
کد خبر :9675

علیرضا عبداله آبادی در گفت و گو با پرتال خبری آران وبیدگل نیوز گفت: همزمان با جشن پیروزی بزرگ حماس در عملیات غرور آفرین طوفان الاقصی طی مراسمی با حضور سرهنگ ابوالفضل حسین دوست فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آران و بیدگل، دکتر محسن صانعی شهردار آران و بیدگل و اصغر حیدرزاده از پیشگامان هیئت حضرت اباالفضل (ع) و جمعی از مسئولان، کلینیک چشم پزشکی درمانگاه حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام آران و بیدگل راه اندازی شد.

 

مدیر درمانگاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) آران و بیدگل افزود: این بخش یکی از بخش های تخصصی درمانگاه است که جهت رفاه حال بیماران و همچنین دسترسی آسان به پزشک متخصص راه اندازی شده است.

 

عبداله آبادی ادامه داد: دکتر خدایار گلابچی (فوق تخصص چشم) روزهای یکشنبه و دکتر علی اصغر رنجبر روزهای شنبه و دوشنبه ساعت 16 تا 20 آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند.

 

مدیر درمانگاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) آران و بیدگل ادامه داد: ساختمان این درمانگاه سال گذشته در سه طبقه به همت هیئت حضرت اباالفضل دهنو در اختیار موسسه خدمات درمان بسیجیان قرار گرفت و با 35 میلیارد ریال اعتبار تجهیز شد.

 

عبداله آبادی تصریح کرد: پزشک عمومی، دندان پزشکی، پزشکان متخصص داخلی، اطفال، جراحی عمومی ، تزریقات و پانسمان و ... از جمله خدمات این درمانگاه است و بخش های پاراکلینیکی، آزمایشگاه، سونوگرافی در آینده نزدیک به بخش های این مرکز اضافه خواهد شد.

 

مدیر درمانگاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) آران و بیدگل تصریح کرد: درمانگاه های وابسته به موسسه خدمات درمان بسیجیان به منظور ارائه خدمات ارزان و با تعرفه پایین به مردم به ویژه بسیجیان در سطح کشور فعالیت می کنند.

 

عبداله آبادی افزود: تاکنون 120 درمانگاه وابسته به موسسه خدمات درمان بسیجیان در کشور راه اندازی شده است که درمانگاه قمربنی هاشم(ع) آران و بیدگل نخستین درمانگاه وابسته به این موسسه در استان اصفهان خواهد بود.

خبرنگار آران وبیدگل نیوز : روح اله باقری

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.