سید علی متولی نوش آبادی،به عنوان رئیس جدید دادگاه عمومی شهرستان نرماشیر استان کرمان معرفی شد

1397/12/19
32
0
سیاسیتمام عناوین سیاسی
کد خبر :596
به گزارش آران و بیدگل نیوز، در متن این حکم از سوی آیت ا… آملی لاریجانی آمده است:
امیداست با در نظر داشتن اهمیت امر قضا و مسئولیتهای سنگین ناشی از آن، اجرای عدالت اسلامی و رسیدگی به محرومین و ستمدیدگان و حمایت از حقوق مشروع مردم را سر لوحه کار خود قرار داده و در انجام وظایف موفق باشید.

لازم به ذکر است انتصاب تمامی قضات و روسای حوزه های قضایی، با امضای آیت اله آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه صورت می گیرد.

مراسم معارفه وی با حضور معاون رییس کل دادگستری استان، مسئولان شهرستان های شرق استان در نرماشیر برگزار گردید.
همچنین حسین سلامی رئیس سابق نیز چندی پیش به سمت دادستان عمومی وانقلاب شهرستان جیرفت منصوب گردیده بود.

\"سید

سید علی متولی نوش آبادی، دارای مدرک تحصیلی کارشناسی حقوق می باشد و صبر و حوصله ی زیاد همراه با قاطعیت، متانت و آرامش از ویژگی های اخلاقی این قاضی جوان است.

وی از سال 1391 پا به عرصه قضاوت گذاشته است و دوره کارآموزی خود را در قم سپری نموده است.
قاضی متولی در سمت های مختلفی از جمله دادیار شعبه دوم، اجرای احکام و همچنین جانشین دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم فعالیت نموده است.

وی درسال 95 به سمت بازپرس دادسرای بم منصوب گردید و از رسیدگی به پرونده های قتل تا آدم ربائی و نزاع های منتهی به جرح تا اختلافات خانوادگی و تصرف عدوانی و غیره در کارنامه وی وجود دارد.

تلاش در جهت صلح و سازش فی مابین طرفین دعوا از دیگر اقدامات این مقام قضائی در دوران خدمت خود بوده است.
وی شیرینی احقاق حق و ستاندن حق مظلوم از ظالم و تامین امنیت برای مردم را باارزش و بزرگترین افتخار می داند.

*خبرنگار: جواد سنایی نوش آبادی

\"سید

\"سید
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.