قاتل خاموش جان سه نفر را در آران و بیدگل گرفت

1395/10/12
57
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :7904
به گزارش آران و بیدگل نیوز، محمدرضا اکرمیان شامگاه شنبه با بیان اینکه این حادثه ساعت 21 شنبه به این سازمان اطلاع داده شده است، افزود: در این حادثه مرد 40 ساله، زن 35 ساله و دختر هفت ساله خانواده بر اثر گازگرفتگی فوت کردند.
وی ادامه داد: بر اساس بررسی های اولیه کارشناسان این سازمان، این حادثه به دلیل گرفتگی دودکش آبگرمکن و انتشار گاز مونوکسید کربن روی داده است.
اکرمیان بیان کرد: استفاده صحیح از دودکش های مناسب برای خروج گازهای ناشی از وسایل گرمایش گازسوز در فصل سرما، از بروز حوادث ناگوار در این فصل پیشگیری می کند.
وی افزود: با توجه به برودت هوا و لزوم حفظ جان افراد، توجه کامل به هشدارهای ایمنی در پیشگیری از چنین حوادثی موثر خواهد بود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان آران و بیدگل تصریح کرد: بررسی های کارشناسی ادامه دارد و تا ساعات آینده علت اصلی این حادثه مشخص خواهد شد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آران و بیدگل نیز اظهار داشت: این حادثه ساعت 21 به این مرکز اطلاع داده شد.
علی قربانیان افزود: بلافاصله پرسنل این مرکز با یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند که متاسفانه سه عضو خانواده فوت کرده بودند و ساعت دقیق آن فعلا مشخص نیست.
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.