مصاحبه با خانم آرزو داروغه گی،نامزد پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر آران و بیدگل

1395/12/23
45
0
سایراخبار محله ها
کد خبر :7171
به گزارش آران و بیدگل نیوز، متن مصاحبه به شرح ذیل می باشد:

\"مصاحبه

- لطفا خودتان را معرفی کنید.
- آرزو داروغه‌گی، متولد ????، دارای مدرک کارشناسی روابط عمومی از دانشگاه علمی کاربردی، طلبه سطح ? حوزه علمیه حضرت زینب(س)

- همسر شما نسبت به تصمیمی که گرفته اید چه نظری دارند؟ از این مساله نمی ترسند که در آینده مسایل و مشکلات مردم به زندگی شما آسیب بزند یا تداخل پیدا کند؟

همسرم حجت الاسلام و المسلمین محمد یونسی، همواره حامی و پشتیبان من در همه عرصه‌های زندگی بوده است و الان نیز پشتیبانی خود را از بنده دریغ ننموده و در تمامی مراحل انتخابات بنده را همراهی کرده‌اند. کسی که در جامعه اسلامی-ایرانی ما زندگی می‌کند، در هر پست و مقامی که باشد مشکلات مردم را درک کرده و لزوما برای فهم آن نیازمند پست و مقام نیست؛ مسلما مشکلات مردم بر زندگی شخصی تمام افراد جامعه شهر تاثیر مستقیم می‌گذارد، بنابراین چه بنده در شورا باشم چه نباشم مشکلات جامعه من روی زندگی من تأثیر خواهد گذاشت.

- علت حضور شما در رقابت‌های انتخاباتی شورای اسلامی شهر آران‌وبیدگل چیست؟

بیش از نیمی از جامعه انسانی ما را زنان تشکیل می‌دهند. بانوان عامل انتقال فرهنگ‌ها، ارزش‌ها، هنجارها و آداب و رسوم در جامعه‌اند. اگر بانوان، درست سازماندهی شوند می‌توانند به عنوان نیرویی کارآمد در توسعه اقتصادی و اجتماعی موثر واقع شوند.
امام خمینی(ره) می‌فرماید: صلاح و فساد جامعه در صلاح و فساد زن است. اگر برای زنان ارزش بیشتری قائل شویم و از نظر روحی، فرهنگی و روانی آنان را تامین کنیم و برنامه های شاد و مفرح برای آنان ترتیب دهیم، آنان آرامش گرفته و می‌توانند این آرامش را به خانواده انتقال دهند و زمانی‌ که خانواده آرامش داشته باشد، جامعه آرامش خواهد داشت و رو به پیشرفت خواهد رفت. اگر بانوان ما فرهنگشان اسلامی-ایرانی شد، خانواده ایده‌آل خواهیم داشت و در نهایت به یک جامعه ایده‌آل خواهیم رسید و به همین دلیل است که امام راحل(ره) می‌فرماید: از دامن زن مرد به معراج می‌رسد، نمونه آن مادران و همسران شهدا در 8 سال دفاع مقدس و در حال حاضر نیز مادران و همسران شهدای مدافع حرم هستند.
مسلما یک زن از احوال زنان جامعه بیشتر باخبر است و زمانی‌که یک خانم برای کاری به شورا مراجعه می‌کند، اگر کسی از جنس او در شورا حضور داشته باشد مشکلات خود را راحت‌تر می‌تواند بیان و رفع کند. بنابراین بنده به عنوان نماینده بانوان جامعه پا به این عرصه گذاشته ام تا بتوانم نماینده این قشر در شهر خود باشم‌.

- از نتیجه‌ی انتخابات و آینده‌ای که پیش رو دارید نمی‌ترسید؟

خیر، اگر انتخاب شوم که فرصتی داشته‌ام برای خدمت و اگر رأی نیاورم نیز تکلیف و دین خود را به مردم ادا کرده‌ام و بعد از آن نیز از تلاش و کوشش برای رفع مشکلات مردم به عنوان یک شهروند دریغ نخواهم کرد.

- آیا می توانید به جایگاهی که انتظار می رود یک زن در شورای اسلامی باید داشته باشد برسید؟

بله می‌توانم.
بنده اصلا به دنبال این نیستم که به عنوان یک زن در شورا به جایگاه و پست و مقامی برسم بلکه می‌خواهم نقش و سهم زنان را در جامعه نهادینه کنم. همانطور که در ? سال دفاع مقدس زنان در کنار مردان و دوشادوش آنان آمدند و نقش به‌سزایی داشتند، هم اکنون نیز می‌توانند در جامعه نقش پررنگی داشته باشند.

- چه عاملی باعث شد که در بافت سنتی و باورهای مردسالارانه آران‌وبیدگل شما پا به عرصه سیاست بگذارید؟

بر این باورم که متأسفانه این دیدگاه در جامعه ما همچنان وجود دارد، اما با توجه به اینکه مادر گرامی بنده، سرکار خانم فرزانه صفرزاده، در دومین دوره شورای اسلامی شهر آران‌وبیدگل موفق شد به عنوان اولین زن در تاریخ انتخابات به شورا راه یابد برای این مهم مصمم شده و احساس تکلیف کردم که به عنوان نماینده بیش از نیمی از جمعیت جامعه، که زنان هستند پا به عرصه بگذارم و از حقوق آنان دفاع کنم.

- به نظر شما چالش‌های پیش روی بانوان آران‌وبیدگلی چیست؟ چه برنامه‌ای برای رفع این چالش‌ها دارید؟

یکی از چالش‌های مهمی که بانوان ما دارند، این است که دشمنان جمهوری اسلامی ایران با استفاده از جنگ نرم و بکارگیری ماهواره‌ها و اینترنت کانون خانواده‌ها که در رأس آن زنان هستند را مورد هدف قرار داده است، با آگاهی از این موضوع که زنان نیازمند ارج نهادن بیشتر و داشتن بهداشت سلامت روح و روان هستند، بایستی برنامه ای ترتیب دهیم که با ایجاد برنامه های شاد و مفرح خلاء موجود را پوشش دهیم.
برای رفع این چالش‌ها ابتدا نیازمند حضور یک بانو در شورا و سپس کاربردی کردن کمیسیون‌های موجود برای بانوان و استفاده از  برنامه‌هایی مثل: \"مسجدمحوری\" که یکی از برنامه‌های شورا‌یاری‌های محله‌هاست که اول نیاز زنان آن محله را تشخیص می‌دهد و در مسجد برای رفع آن تلاش و کوشش می‌کند. بنابراین یک نماینده زن راحت‌تر می‌تواند با دیگر زنان ارتباط برقرار کند.

- بسیاری بر این باورند که حضور زنان در اجتماع موجبات برهم خوردن روال عادی جامعه را فراهم می‌کند، نظر شما در این باره چیست؟

در دین مبین اسلام، چیزی به نام برتری جنسیتی وجود ندارد و آنچه ملاک برتری است تقوای بیشتر افراد می‌باشد. زن و مرد رقیب هم نیستند، بلکه در پیشبرد اهداف نظام اسلامی و توسعه، پیشرفت و مدیریت جامعه و خانواده مکمل هم هستند برای رسیدن به توسعه پایدار جوامع نیاز به استفاده از فکر و توانمندی‌ها و پتانسیل‌های هم زن و هم مرد می‌باشد و همه باید باهم و درکنارهم تلاش نماییم. همچنین اگر بانوان ما با رعایت و حفظ شئونات اسلامی پا به عرصه‌های اجتماعی نهند، مشکلی ایجاد نشده و توازن موجود برهم نخواهد خورد.

- آیا در بحث شیوه مدیریت بین آقایان و خانم ها تفاوت قائلید و دلایل‌تان در این‌باره چیست؟

مسلماً شیوه مدیریت افراد چه زن و چه مرد با یکدیگر متفاوت است ولی برتری مدیریت بین آقایان و خانم‌ها وجود ندارد، زیرا زنان و مردان برحسب خلقت و طبیعت خدادادیشان می توانند هرکدام در بعضی کارها موفق‌تر عمل کنند. مثلاً در کارها و اموری که نیاز به ریزبینی و دقت نظر بیشتر دارد و همچنین امور زیبایی‌شناسی زنان می‌توانند با دقت و حساسیت بیشتر عمل کنند و در کارهای سخت‌افزاری و کلان‌نگری تا حدودی مردان می‌توانند موفق‌تر باشند، اما در کل همه‌ی ما مخلوق خداوندیم و در برابر جامعه و مردم مسئول و در برابر اعمال خود باید پاسخگو باشیم.

- برنامه‌ی شما، جهت مشارکت بیشتر زنان در اداره‌ی امور شهر چیست؟

با استفاده از برنامه‌های مدون خود و استفاده و بکارگیری زنان متخصص در کمیسیون‌ها و کارگروه‌ها، مشارکت آنان را افزایش خواهم داد.

- مهمترین معضل و مشکلات شهر را در حال چه می‌دانید؟

عدم وجود اتحاد و همدلی بین سران محلات و مسئولان طرفین شهر آران‌وبیدگل، در حالی که خود مردم با یکدیگر هیچ مشکلی نداشته و در نهایت همین مردم هستند که همواره متحمل بیشترین ضربه و آسیب از این نقصان می‌شوند. نقل است که از امام خمینی سؤال کردند که چگونه شد که اینقدر بین مردم محبوب شدید؟ ایشان فرمود: من یک دل داشتم که به خدا دادم، این خدا بود که مهر مرا در دل مردم قرار داد، اگر دلها و نیات پاک باشد اتحاد به خودی خود به وجود خواهد آمد.

- در بحث مدیریت شهری مهمترین اولویت‌هایی که از نظر شما باید به آن پرداخته شود چیست؟

بیابان زدایی و درخت‌کاری به دلیل کویری بودن منطقه، توجه به صنعت توریسم و گردشگری، احیای بافت فرسوده شهر و لزوم توسعه همه‌جانبه و متوازن شهری

- نظر شما در مورد وحدت بین آران‌وبیدگل چیست؟ با توجه به جلسات اخیر و تلاش برای ائتلاف، تا چه حد این جلسات را موثر می‌دانید؟

قطعا وحدت باید در آحاد جامعه وجود داشته و وسیله‌ای برای برای رسیدن به جامعه‌ی ایده‌آل ایرانی-اسلامی باشد که رسیدن به این مهم نیازمند اقدامات عملی و جدی و از خودگذشتگی است.
جلسات برگزار شده برای رسیدن به وحدت نبوده بلکه نوعی توافق است بین طرفین، که مسلما پایدار و همیشگی نیز نبوده چون ماهیت قانونی ندارد و صرفا برپایه‌ مسائل اخلاقی است که در صورت بی‌اخلاقی برهم خورده و ثمره‌ای نخواهد داشت.
داشتن اتحاد و وحدت نیازمند پرداخت بهاست آن هم در میدان عمل؛ برای رسیدن به اتحاد ابتدا بایستی از خود گذشت، اگر در رسیدن به وحدت از خودگذشتگی وجود نداشته باشد منفعت‌طلبی را در پی خواهد داشت...

- سخن پایانی؟
بنده زبان گویای مردم و مدافع حقوق اساسی و شهروندی آنها در جلسات شوراها خواهم بود و به یاری خدا و کمک مردم تمام تلاش خود را صرف کسب رضایت مردم فهیم خواهم کرد.
در پایان با امید به اعتماد مردم شریف و شهروندان عزیز به فرزند خود، در صورت انتخاب خدا را حاضر و ناظر بر اعمال خود بدانم، مردمی و انتقادپذیر باشم و در چهارسال خدمتم شهری شاداب و توسعه یافته را تقدیم مردمم کنم.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.