گفتگو با دکتر ابوالحسنی یکی از نامزدهای انتخابات مجلس در حوزه کاشان و آران و بیدگل

1397/12/19
64
0
سیاسیمجلس
کد خبر :378

\"\"

آران و بیدگل نیوز: در اول شهریورماه سال 1345 هجری شمسی و مقارن با زادروز حکیم ابوعلی‌سینا، در شهر آران‌ و بیدگل، خداوند به خانواد? مذهبی و متدین ابوالحسنی، فرزندی عنایت کرد که نامش را حسن نهادند. 
دوران نوجوانی حسن با مبارزات انقلابی مردم آران ‌و بیدگل هم‌زمان شد و او نیز هم‌راه با مردم پا در تظاهرات و مبارزه‌ها علیه رژیم طاغوت گذاشت.
با پیروزی انقلاب اسلامی و در سال 1359، وی به همراه شهید احمد حسامی و چند تن از فعالان محل? سرمحله (کوی شهید مصطفی خمینی(ره))، کتابخانه مکتب‌الصادق(ع) را تاسیس کردند که مرکزی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی شد و حسن مسئولیت ارتباط با نهادهای انقلابی را در این کتابخانه بر عهده گرفت. علاوه‌ بر این، برپایی نمایشگاه‌های تبلیغاتی و برنامه‌های فرهنگی در کاشان و آران ‌و بیدگل از جمله فعالیت‌هایی بود که وی به همراه دوستانش برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی انجام می‌داد.
در سال 1363 و در حالی که ایشان مقطع چهارم دبیرستان را می‌گذراند، عازم جبهه جنگ شد و در عملیات‌های «والفجر 8» و «کربلای 5» شرکت کرد. در این ایام از تحصیل باز نماند و در سال 1365 در رشته دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی تهران پذیرفته شد. چندماهی از تحصیل در رشته دندانپزشکی نگذشته بود که درس را با هدف شرکت در عملیات «قادر» رها کرد و دوباره عازم جبهه شد. در مهرماه سال 1366 به تحصیل در دانشگاه بازگشت و این‌بار در دانشگاه علوم پزشکی کاشان به تحصیل در رشته پزشکی پرداخت و تا پایان جنگ تحمیلی چندبار دیگر نیز عازم جبه? حق علیه‌ باطل شد.
دکتر حسن ابوالحسنی در دانشگاه نیز از فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی غفلت نکرد و به همکاری با انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پرداخت و با همکاری دفتر ولی‌فقیه در دانشگاه، به صورت داوطلبانه برای طبابت به روستاهای کاشان اعزام شد. ایشان در سال 1372 و با پایان‌ یافتن دوران تحصیل، برای گذراندن طرح پزشکی، با اصرار خود، در روستاهای سفیدشهر (نصرآباد، محمد‌آباد، علی‌آباد، یزدل) مشغول به طبابت گردید که با استقبال گرم مردم این خطه مواجه شد.
دکتر ابوالحسنی با همکاری موسس? زینبیه خواهران آران‌ و بیدگل و مؤسس آن مرحومه حاجیه خانم یوسفیان، اقدام به تاسیس درمانگاه خیریه حضرت زینب(س) کرد و به عنوان عضو هیئات امناء این درمانگاه انتخاب شد. او همچنین در سال‌های 1375 و 1376 با همکاری امام‌جمعه وقت، حجت الاسلام حاج شیخ عباس یوسفیان ضمن حضور و همکاری در هیئات‌امناء بیمارستان سیدشهدا(ع)، برای تجهیز این مرکز درمانی اقدامات موثری انجام داد و با پیگیری‌های مستمر و مراجعه و ملاقات با مسئولین مختلف کشوری و استانی، تجهیزاتی از قبیل دستگاه سونوگرافی و امکانات اتاق عمل این بیمارستان را تکمیل نمود.
دکتر ابوالحسنی بیش از 22 سال است که به‌واسطه وظیف? شغلی خود و سفر به کشورهای مختلف و کسب تجارب علمی، فرهنگی و گردشگری و آشنایی با فرهنگ و تمدن ملل و حضور در شهرها و روستاها و ارتباط تنگاتنگ با اقشار مختلف مردم، با مشکلات و معضلات آن‌ها آشناست و تاکنون تلاش کرده است تا به عنوان یک طبیب، درمانگر دردهای جسمی و روحی آن‌ها باشد و در این راه توانسته است تجربه‌های بسیاری کسب کند و برای مسائل و مشکلات جامع? خود ایده‌ها و برنامه‌های جامع و کلانی دارد که ان‌شاءالله بتواند به نحو احسن به آن‌ها جام? عمل بپوشاند.


در ادامه گفتگوی خبرنگار پرتال خبری-تحلیلی آران و بیدگل را برای آشنایی بیشتر با وی، میخوانیم:


آقای دکتر چه شد که تصمیم به گذار از دنیای طبابت به سیاست را گرفتید؟

اول آنکه احساس می‌کنم بعضی به اصول انقلاب توجه نمی‌کنند و باعث کمرنگ شدن آن می‌شوند، دوم آنکه با خداوند عهد کرده‌ام که هرکجا بتوانم خدمت کنم و از همه مهم‌تر به دلیل ارتباط نزدیکی که با مردم و قشر زحمتکش دارم، احساس وظیفه و تکلیف باعث شد تا وارد عرصه‌ی سیاست شوم.


شفاف بگویید که وابسته به چپ یا راست هستید؟

بنده وابسته به هیچ جناح یا گروه خاصی نیستم.


بهتر است این‌گونه سوال کنم که گرایش یا تمایل به کدام گروه یا جناح سیاسی دارید؟

همان‌طور که گفتم گرایش خاصی ندارم و فقط به اصول و ارزشها پایبندم و خود را یک فرد انقلابی می دانم .

قشر ضعیف جامعه به واسطه‌ی شغل شما از طرفداران پر و پاقرص‌تان هستند، این مساله را چگونه ارزیابی می کنید؟
منطقه ما منطقه محرومی است و به دلیل آنکه بنده هم از بطن مردم و این جامعه هستم و آنها را به خوبی درک می‌کنم و اگر عزیزان نبودند خدمت ما معنی نداشت

\"\"

شایع است که دکتر ابوالحسنی به بیماران خود توجه خاصی دارد و با دقت به حرف‌های مراجعه کنندگان خود گوش می دهد؟
با توجه به اینکه تشخیصِ صحیح، مهمترین شناسه درمان است معمولا بنده به جهت اهمیت موضوع شرح حال بیماران را به دقت گوش می کنم و حدود 5 دقیقه به هر بیمار فرصت می‌دهم تا به دقت شرح حال خود را بیان کند و این امر را جزء وظایف خود به حساب می آورم. همچنینبه نظر بنده درمان اولیه مهم نیست تشخیص صحیح مهم است، چرا که اگر پزشک تشخیص خوبی نداشته باشد باعث می‌شود بیمار بی‌دلیل دارو مصرف کند و به همین علت سعی می‌کنم با گوش دادن و تشخیص صحیح به بیمار کمک کنم.

آیا در صورت پیروزی در انتخابات آتی و ورود به مجلس شورای اسلامی، پزشکی و طبابت را رها خواهید کرد؟

به هیچ وجه، قبل از اینکه نماینده باشم پزشکم و چه نماینده مجلس شوم چه نشوم، باز هم به امر طبابتم ادامه خواهم داد و قول می‌دهم اگر نماینده شدم در اوقات تعطیلات مجلس بیماران را به صورت رایگان ویزیت کنم.

شما به عنوان یک نامزد انتخاباتی مجلس، مشکل شهرستان آران و بیدگل را چه می دانید؟
در حال حاضر بنده مشکل اقتصادی شهرستان را در اولویت می‌بینم، البته این مشکل بی‌تاثیر از اقتصاد کشور نیست و با توجه به اینکه ما دو قطب صنعت فرش ماشینی و فرش دستباف را در منطقه داریم باید به این دو قطب رونق دهیم که یکی از اقدامات را می توان با ایجاد مرکز مستقیم صادرات فرش در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل و ایجاد یک شرکت تعاونی بسیار قوی که بتواند با خرید فرش از بافندگان آنها را از نظر اقتصادی تامین نماید و هم تسهیلات ویژه در اختیار آنان قرار دهد.
مشکل دوم منطقه را سلامت و درمان می‌دانم. پیگیری اعتبارات برای تکمیل بیمارستان‌های شهرستان و همچنین ایجاد بیمارستان فوق تخصصی دندان‌پزشکی و تجهیز و راه‌اندازی بیمارستان سوانح سوختگی منطقه را از اولویت‌های کاری بنده در بخش سلامت می‌باشد.

برنامه‌های دیگری هم در دستور کار دارید؟

بله، اقدام در جهت رفع مشکل هزینه برق مناطق گرمسیری (ما با قم همسایه‌ایم اگر دمای هوای منطقه ما بیشتر از قم نباشد کمتر نیست، چرا ما باید این مشکل بزرگ را حل نکنیم)

از دیگر برنامه‌های بنده پیگیری مصوبه طرح ترویج استفاده از پنل‌های خورشیدی با اقساطی کردن کل هزینه پنل به‌صورت اجاره به شرط تملیک است. 

تلاش در جهت افزایش سقف نمایندگی منطقه یا نماینده مستقل آران و بیدگل و همچنین با توجه به پتانسیل کاشان از لحاظ صنعت و... پیگیری استان شدن کاشان را در دستور کار خواهیم داشت.

تلاش در جهت راه‌اندازی فرودگاه کاشان که زیرساخت‌های آن آماده و مهیاست. 

و از همه مهمتر ایجاد وحدت و روحیه برادری و برابری در کل منطقه و پرهیز از قوم گرایی و حزب گرایی بر اساس سفارش اسلام از جمله برنامه‌های مهم بنده می‌باشد.

بعضی از مدیران شهری توانایی و تخصص کافی برای مدیریت ندارند، شما به عنوان یک نماینده چه برنامه هایی در این زمینه دارید؟ آیا در سر بزنگاه از مدیران تحمیلی استفاده خواهید کرد یا خیر؟ 

بنده نخبه‌های شهرستان را به عنوان نیروی انسانی غنی در نظر خواهم گرفت. در حال حاضر چه بسا مدیران خوبی هستند اما کارایی ندارند و اگر ما به نخبگان کل شهرستان بها دهیم تا در کار مدیریتی تجربه کسب نمایند چه بسا در آینده مدیران لایقی را تحویل جامعه خواهیم داد.بنابراین بنده در زمینه مدیر پروری اعتقادم به جوانها است، مطمئن هستم بها دادن به نسل اول دیگر جواب نمی‌دهد و کارایی ندارند لذا جوانان و نخبگان و نسل سومی‌ها را سرمایه ارزشمندی می‌دانم و باید از انها به نحو احسن استفاده کرد و در این راه، راه اندازی مجمع نخبگان را مهم می‌دانم.

تیمسار منصوری به عنوان نماینده مردم کاشان و آران وبیدگل اعتقاد زیادی به آبادانی و رسیدگی به روستاهای شهرستان داشت آیا شما به این امر اعتقاد دارید؟
توجه به روستاها را از اولویت‌های اصلی خود می‌دانم و برای این امر هم دلیل دارم. با توجه به رشد مهاجرت روستاییان به شهر اگر ما بتوانیم بحث زیرساخت‌های روستایی و اشتغال را حل کنیم مسلما در تمام اهدافمان پیشرفت خواهیم داشت زیرا توجه به روستاها خود به خود مشکلات شهری را هم حل خواهد نمود.

برای تکمیل پروژه جاده منتسب به امام رضا(ع) یا همان جاده گرمسار را که حواشی زیادی داشته است چه برنامه‌ای دارید؟
بنده روز گذشته بازدیدی از این پروژه داشتم، متاسفانه به دلایلی روند پروژه کند پیش می‌رود ولیکن به طور کلی عرض کنم جاده‌های مواصلاتی منطقه را باید تقویت کرد و بنده در جهت خارج شدن منطقه از بن بست و رونق اقتصادی جهت تکمیل این جاده تلاش مضاعف خواهم کرد.

\"\"
هر نامزدی برای خود شعاری انتخاب می کند شعار شما چیست؟
من با شعار 5 گانه وارد عرصه سیاست شدم که برای مردم منطقه به اختصار تشریح می کنم:
مکتبی-مردمی-صادقانه
مردم ایران وقتی علیه رژیم طاغوت قیام کردند، باور داشتند که مکتب اسلام درمانگر همه دردها و مشکلات آن‌هاست. بزرگ‌ترین مشکل جامعه امروز ما (کم رنگ شدن آرمان‌های انقلابی) امام راحل است. مردمی بودن مسئولین، یکی دیگر از شاخصه‌های مکتب اسلام است که بنده به عنوان شخصی مکتبی، آمده ام تا بر مبنای مکتب اسلام و بر اساس سال‌ها زندگی در میان مردم و آشنایی با دردهای آن‌ها، صداقت با مردم را الگوی کاری خود قرار دهم و بدون گرایش به هیچ جریان و گروه سیاسی، تنها برای رفع مشکلات مردم تلاش کنم.
شایسته سالاری
مدیریت را به شایسته‌ها بدهیم:
قوم‌گرایی و آشناسالاری آفتی است که گریبان‌گیر منطق? ماست. هر گروه و جریان سیاسی و قومی سعی می‌کنند وابستگان و آشنایان خود را در رأس کارها قرار دهد. مسئولان شهری و منطقه‌ای باید افرادی باشند که شایسته مدیریت باشند؛ نه وابسته به صاحب‌منصبان! جوانان و نخبگان علمی و فرهنگی برای مدیریت امور مردم از همه شایسته‌تر هستند. شایسته‌سالاری نخبگان و فرهیختگان در واگذاری مسئولیت‌ها، صرف‌نظر از وابستگی افراد به جریان‌ها، گروه‌ها و مناطق مختلف باعث می‌شود تا شائب? رانت‌خواری و قوم‌گرایی از بین برود و نتیجه آن اتحاد و همدلی در منطقه خواهد بود.
اقتصاد مقاومتی
اقتصاد را در عمل مقاومتی کنیم:
آنچه معیشت مردم را با چالش روبه‌رو کرده است، اقتصاد وابست? کشور است که با تحریم‌ها دچار تلاطم می‌شود. منطقه ما با تجربه موفق در اقتصاد تولید محور صنایع فرش، توانست دوران سخت تحریم را با مشکلات کمتری نسبت به مردم سایر شهرهای ایران پشت‌سر بگذارد. توجه ما به صنایع دانش‌بنیان، افزایش نقش مردم در صادرات فرش‌ دست‌باف و استفاده از علوم نوین برای بهره‌برداری از نعمت‌های خدادادی منطقه باعث می‌شود، قدرت ما در اقتصاد افزایش یافته و معیشت مردم ما بهبود یافته و با تغییرات اقتصادی، دچار نوسان کمتری شود.

جناب ابوالحسنی گفته می‌شود جامعه زنان شهرستان از طرفداران پر و پا قرص شما هستند، درست است؟
توجه به منزلت و جایگاه اجتماعی بانوان بسیار مهم است. البته بنده به دلیل شرایط شغلی، 80 درصد مراجعین مطب از قشر زنان هستند.


شایعه شده که شما رقیب شخص خاصی هستید و امکان دارد که حتی به نفع شخص خاصی کناره‌گیری کنید؟
بنده از این تریبون اعلام می کنم برای مقابله با هیچ شخص خاصی وارد این رقابت نشده‌ام و خدمت صادقانه را به این شایعات ترجیح می دهم و عرض می کنم که برای مردم منطقه ام تا آخر می مانم .

اکثر اعضای ستاد شما را جوانان دهه 60 یا 70 تشکیل می‌دهند و فکر می‌کنم عنوان جوان‌ترین ستاد انتخاباتی از آن شماست؟
بله بنده عرض کردم که توجه اساسی من به نسل جوان و خصوصا نسل سوم انقلاب است و در این زمینه اعتقاد راسخ دارم و همانطور که مشاهده می‌کنید از شروع کار به آن توجه داشتم.


با توجه به اعتقاد شما به جوانان‌، در حال حاضر بسیاری از جوانان در کانون‌های فرهنگی و مساجد فعال هستند ولیکن به انها توجه نمی شود آیا در این زمینه برنامه خاصی دارید؟
از صدر اسلام مساجد محل امور سیاسی،عبادی و... بوده است و بنده که خودم پرورش یافته این کانون‌ها هستم برنامه ریزی و توجه به این امر را وظیفه خود می‌دانم.


ضمن تشکر از شما، در پایان چه توصیه‌ای به طرفداران خود دارید؟
بنده کوچکتر از آنم که مردم را توصیه کنم ولی من باب وظیفه از آنها می‌خواهم به ارزش‌ها و اصول انقلاب پایبند باشند و به \"ارزش‌ها\" رای دهند نه به \"گرایش ها\" و اعتقاد دارم اگر  سیاست‌مدار نیستیم حداقل دین‌دار باشیم.

\"\"

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.