سر تیتر جدید ترین اخبار امروز :
- حضور معاون رئیس جمهور در نوش آباد
- عمان: رم میزبان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود
- دور دوم گفتگوهای هستهای ایران و آمریکا شنبه آینده در شهر رم، پایتخت ایتالیا برگزار میشو
- ارجاع ۵۹ مورد تخلفات بهداشتی به مقامات قضایی در شهرستان آران و بیدگل
- دیدار مدیرعامل سایپا سیتروئن کاشان با نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس
یک هزار نفر روزانه مهمان ضیافت افطار حرم هلال بن علی(ع)آران و بیدگل
1396/03/08
45
0
فرهنگیاماکن متبرکه
کد خبر :4737
به گزارش آران و بیدگل نیوز، سید جواد تکیه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: طرح برپایی سفره های با برکت اطعام و افطار ساده حرم مطهر از دیروز آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان اجرا می شود.

وی افزود: این طرح برای دومین سال پیاپی با اطعام عمومی روزانه یک هزار نفر از زائران و مجاوران حرم مطهر هلال بن علی(ع) در صحن جنوبی آستان مقدس و در فضایی صمیمی و معنوی اجرا می شود.
مدیر اجرایی حرم هلال بن علی (ع) هدف از برپایی این سفره افطار را ترویج فرهنگ افطاری ساده و اطعام عمومی روزه داران خواند و تصریح کرد: برپایی افطاری ساده سنت پیامبر(ص) و ائمه اطهار (ع) بوده و باید فرهنگ این نوع افطاری در جامعه رواج یابد.
تکیه با اشاره به اینکه کلیه هزینه های اجرای این طرح از سوی بانیان خیر تامین می شود، افزود: تلاش می کنیم با دادن افطاری های ساده، گستره توزیع آن را در بین زائران و مجاوران افزایش دهیم تا تعداد بیشتری از مردم از تبرکی حضرت بهره مند شوند.
وی خاطر نشان کرد: برای برپایی سفره های افطاری در حرم مطهر، روزانه بیش از یکصد خادم افتخاری در مفروش کردن صحن، چیدمان سفره های افطار و تهیه بسته های افطاری تلاش می کنند.
تکیه هم چنین به طبخ و توزیع غذای گرم حضرت در ایام ماه رمضان اشاره کرد و گفت: ضیافت خانه حرم مطهر در سحرگاه لیالی قدر 20 هزار پرس و در شام شهادت مولا علی (ع) 10 هزار پرس غذای گرم حضرت را برای زائران حرم مطهر و کاروان های پیاده که از کاشان عازم حرم مطهر می شوند، تدارک دیده است.

مدیر اجرایی حرم هلال بن علی (ع) هدف از برپایی این سفره افطار را ترویج فرهنگ افطاری ساده و اطعام عمومی روزه داران خواند و تصریح کرد: برپایی افطاری ساده سنت پیامبر(ص) و ائمه اطهار (ع) بوده و باید فرهنگ این نوع افطاری در جامعه رواج یابد.
تکیه با اشاره به اینکه کلیه هزینه های اجرای این طرح از سوی بانیان خیر تامین می شود، افزود: تلاش می کنیم با دادن افطاری های ساده، گستره توزیع آن را در بین زائران و مجاوران افزایش دهیم تا تعداد بیشتری از مردم از تبرکی حضرت بهره مند شوند.
وی خاطر نشان کرد: برای برپایی سفره های افطاری در حرم مطهر، روزانه بیش از یکصد خادم افتخاری در مفروش کردن صحن، چیدمان سفره های افطار و تهیه بسته های افطاری تلاش می کنند.
تکیه هم چنین به طبخ و توزیع غذای گرم حضرت در ایام ماه رمضان اشاره کرد و گفت: ضیافت خانه حرم مطهر در سحرگاه لیالی قدر 20 هزار پرس و در شام شهادت مولا علی (ع) 10 هزار پرس غذای گرم حضرت را برای زائران حرم مطهر و کاروان های پیاده که از کاشان عازم حرم مطهر می شوند، تدارک دیده است.

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.