آران و بیدگل، كانون فرسایش بادی در استان اصفهان است

1393/12/10
68
0
اجتماعیمحیط زیست
کد خبر :1086
به گزارش خبرنگار پرتال خبری آران وبیدگل\"ای بی نیوز\"به نقل از روابط عمومی فرمانداری آران و بیدگل ،آیت الله «سید محمد موسوی»امام جمعه آران و بیدگل در چهارمین جلسه شورای اداری شهرستان آران و بیدگل كه با حضور استاندار اصفهان در كانون شهید بنی طباء برگزار شد گفت: شهرستان كویری آران و بیدگل، كانون فرسایش بادی در استان اصفهان است و در این زمینه نیازمند مساعدت مسوولان استانی است.
\"\"
وی افزایش نیرو برای حفاظت از تاغزارهای شهرستان و همچنین تخصیص اعتبارات لازم برای افزایش تاغزارها و مالچ پاشی بخش های بحرانی را از راهكارهای مقابله با پدیده فرسایش بادی عنوان كرد كه در صورت وزش كوچكترین طوفانی زندگی عادی مردم شهرستان را تحت تاثیر قرار می دهد.
\"\"
امام جمعه آران و بیدگل ، نبود تعرفه های آب ، برق و گاز با توجه به گرمای بیش از ?? درجه در آران و بیدگل،مستقر نبودن ایستگاه هوا شناسی، فرماندهی انتظامی فاقد فرمانده، حل مشكل حریم شهرستان آران و بیدگل با شهرستان كاشان و مشكلات شهرك های صنعتی آران و بیدگل را بعنوان عمده مشكلات و درخواست های مردم از استاندار اصفهان برشمرد كه نیازمند همكاری تمام مسوولان استانی و كشوری است.
\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"



\"\"
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.