آغاز کاشت محصول ذرت در آران و بیدگل

1392/12/23
43
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :8394
به گزارش پرتال خبری آران و بیدگل\"ای بی نیوز\" به نقل از فارس،حسین فتاحی اظهار کرد: کاشت محصول ذرت در آران و بیدگل از تیر ماه جاری آغاز شده و به مدت 45 روز ادامه دارد.
\"\"
وی سطح زیر کشت محصول ذرت در آران و بیدگل را 850 هکتار دانست و افزود: از این میزان 70 هکتار آن زیر کشت ذرت علوفه‌ای و 150 هکتار دیگر آن از نوع ذرت دانه‌ای است.

مدیر اداره جهادکشاورزی آران و بیدگل متوسط برداشت هر هکتار محصول ذرت علوفه‌ای را 60 تن و ذرت دانه‌ای را 8.5 تن ذکر و میزان برداشت این محصول را در سال جاری در آران و بیدگل بیش از 6 هزار تن پیش‌بینی کرد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت ذرت در بخش کویرات قرار دارد، خاطرنشان کرد: بخش اعظم این محصول در دامداری‌های منطقه کاشان و آران و بیدگل مصرف می‌شود.

وی از افزایش استفاده از روش بذرکاری مستقیم برای کشت ذرت در منطقه آران و بیدگل خبر داد و یادآور شد: امسال در حدود 200 هکتار از سطح زیر کشت این محصول در این منطقه از این روش استفاده شده در حالی که این میزان در سال گذشته 10 هکتار بوده است.

وی کاهش هزینه کشت و افزایش میزان تولید و بهره‌وری را از مزایای استفاده از روش بذرکاری مستقیم در کشت محصول ذرت برشمرد و بیان کرد: سعی داریم به تدریج در تمام سطح زیر کشت این محصول از این روش استفاده شود.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.