از نوه آیت‌الله افتخارالاسلام دربندی تجلیل به‌عمل آمد

1394/11/24
47
0
اجتماعیتمام عناوین اجتماعی
کد خبر :3049
آران و بیدگل نیوز- زهرا آقابیکی: همزمان با سی‌ و‌ هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی سلسله برنامه‌های \"چشمه سارمعرفت\" که به تجلیل از مفاخر علمی -فرهنگی و مذهبی شهرستان آران و بیدگل می‌پردازد این بار سراغ بانوی مکرمه‌ای رفت که در زمینه تبلیغ دین و فعالیت‌های فرهنگی بانوان از دوران قبل از انقلاب به صورت فعال و کارآمد فعالیت داشته‌اند.

\"\"

حورا تشکری دختر حجه‌الاسلام شیخ علی تشکری و نوه آیت‌الله‌العظمی افتخارالاسلام دربندی از همان دوران کودکی قرآن و تاریخ را نزد پدر خود آموخت و بعد از آن در دوران تحصیل خود به دلیل عدم حضور آموزگار جهت تعلیم قرآن به عنوان معلم قرآن مدرسه خود انتخاب شد و بعد از انقلاب با تشکیل جلسات هفتگی و دائمی در مهدیه خواهران مجموعه جامع قاضی به فعالیت‌های خود ادامه داد.

سیف اله امینیان در این مراسم كه با حضور نماینده مردم كاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، رئیس ادراره فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولین و مردم شهیدپرور شهرستان برگزار شد، ضمن تشکر از زحمات علمی- فرهنگی و مذهبی بانو تشکری گفت: خانم تشکری از دو سو متعلق به خانواده‌ای علمی است، از طرف پدری به آقا‌علی تشکری، شاگرد آقامیر‌سید‌علی یثربی و نهایتا به ملاغلامرضای آرانی و از طرف مادری نوه آیت‌الله‌العظمی افتخارالاسلام دربندی است و در نهایت هم با هنرمندی از تبار معماری ها ازدواج می کند و از این خانواده‌ی اصیل قطعا و یقینا به بار آمدن این بانو بعید و دور از ذهن نخواهد بود.
امینیان ضمن معرفی محله قاضی افزود: محله قاضی در طول تاریخ بعد از اسلام، همواره از مراکز فعال علمی و فرهنگی منطقه بوده است و بزرگان علمی نقل کرده‌اند که امام رضا(ع) در این مکان نماز اقامه کرده‌اند و از طرفی معروف به محله ملاها  و سالیان سال مسجد و حوزه علمیه‌ای برای خاندان عاملی‌ها بوده‌است.
امینیان در ادامه ضمن اشاره به نقش کلیدی و مهم زنان در جامعه اسلامی، گفت: در این محله در کنار مردان بزرگ، بانوان ارجمند و شیر زنانی همچون: خانم ملاخاور، فاطمه سلطان عصاری، حاجیه خانم یوسفیان و... که در زمینه رشد فرهنگی بانوان بسیار موثر عمل می‌کردند، هم فعالیت داشتند.
در ادامه مراسم نماهنگ هایی از صحبت های خانم تشکری و دوستان و آشنایان وی برای حضار پخش گردید.
میثم نمکی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشکر از هیات امنای مجموعه جامع تاریخی مذهبی قاضی برای برپایی هر چند دیر هنگام این اقدام ارزشمند، گفت: محله قاضی در برگیرنده بخشی از میراث فرهنگی شهرستان و بخشی از میراث معنوی ماست که امید داریم این تاخیر در پاسداشت را جبران کنیم، این نوع مراسم هم ادای دینی به علماست و هم معرفی الگو به جامعه‌ی پیش روست و باید بکوشیم و اقدامات شایسته‌ای را جهت شناساندن علما، شعرا و ارشهای این محله  به نسل‌های بعد انجام دهیم.
نمکی در توصیف شخصیت تشکری گفت: در حوزه فرهنگی و مدیریت فرهنگی و اجرایی، ما نیازمند به چهار عنصر دانش، بینش، نگرش و رویش هستیم که بدون دانستن این عناصر افراد قادر به انجام کار نخواهند بود و موفقیت بانو تشکری در این زمینه گواه بر تسلط وی به این چهار عنصر مهم می‌باشد و از طرفی ما برای ارتقای فرهنگی به ریشه و هویت نیاز داریم که در این بانوی عزیز دیده‌ایم. انس دیرینه ی این بانو با قرآن بر کسی پوشیده نیست و به یقین موفقیت‌های این بانو ریشه در آمیختگی با قرآن کریم است.
در ادامه مراسم خانم تشکری ضمن خوش آمدگویی به حضار، از همکاران خود که در این سالها در کنار او بودند قدردانی نمود.
در پایان با حضور عباسعلی منصوری و جمعی از مسئولان شهر از بانوان فرهنگی این محله حاجیه خانم تشکری، مادر شهید خلیفه، حاجیه خانم شکوری و مادر شهید معینی تجلیل شد.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"



;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.