افتتاح نمایشگاه کتاب «فجر فاطمی» در شهرستان آران و بیدگل
خبرگزاری آران و بیدگل نیوز ( aranbidgolnews.ir ) به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، سعید ضابطی همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی گفت: نمایشگاه فصلی کتاب با بیش ازسه هزار عنوان کتاب با حضور امام جمعه، فرماندار، معاونین فرماندار، و مسئولین ادارات در شهرستان گشایش یافت.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل هدف از برپایی این نمایشگاه را از جمله برنامه های فرهنگی هنری کارگروه فرهنگی هنری و فضای مجازی ستاد دهه فجر شهرستان و ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی خواند و گفت: این نمایشگاه به مناسبت ایام الله مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی با همت انتشارات سالار اَلَموت و همکاری این اداره و شورای اسلامی شهر، شهرداری و ستاد برگزاری نماز جمعه شهرستان برپا شده است.
دبیر انجمن کتابخانه های شهرستان آران و بیدگل تصریح کرد: این نمایشگاه از سری نمایشگاه های کتاب فصلی با بیش از سه هزار عنوان و 15000 جلد کتاب با موضوعات اجتماعی، روانشناسی، تاریخی، مذهبی، کودک و نوجوان ، داستان، رمان های تاریخی و ادبیات در مصلی نماز جمعه شهرستان آران و بیدگل افتتاح شد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان آران و بیدگل با اشاره به اینکه کتاب های این نمایشگاه از 10تا 42درصد تخفیف به فروش می رسد گفت: این نمایشگاه تا 30 بهمن ماه در مصلی نماز جمعه واقع در میدان سردار شهید سلیمانی ساعت 9 صبح الی12:30 و عصرها 16 الی 20 برای بازدید عموم دایر می باشد.
وی ابراز امیدواری کرد تا همشهریان عزیز تمام پروتکلهای بهداشتی را در این نمایشگاه رعایت نمایند.
;
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.