برگزاری نشست صمیمانه نماینده مجلس با اعضای باشگاه فجر آران

1393/05/15
48
0
سایراخبار محله ها
کد خبر :7293
به گزارش خبرنگار پرتال آران و بیدگل\"ای بی نیوز\"،این جلسه با تلاوت آیات قران مجید آغاز و آقای سیف الله صادقی از طرف حاضرین ضمن خوش آمد گویی به ایراد سخن پیرامون مسائل موجود پرداختند. در ادامه جلسه برادر مانده علی رهی مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری امام زمان (عج) ضمن عرض خوش آمدگویی و تقدیر و تشکر از جناب آقای منصوری به واسطه حضور در جمع جوانان کانون، مطالبی را در مورد موقعیت جغرافیایی ، فرهنگی، هنری ، ظرفیت ها و پتانسیل های موجود محله عباس آباد، بویژه جوانان پرشور و مستعد و تحصیل کرده بیان نموده و گزارشی از روند پیگیری اختصاص یک قطعه زمین جهت تاسیس باشگاه فرهنگی ورزشی فجر آران ارائه داده که از سوی اداره کل راه و شهرسازی مورد موافقت قرار گرفته است.

\"\"

\"\"

درادامه جناب آقای منصوری نیز آینده عباس آباد را با توجه به وجود ظرفیت های بسیار مطلوب شامل جوانان پرتلاش و مستعد در عرصه های فرهنگی، هنری، ورزشی و ... مراکز فرهنگی، هنری، مذهبی فعال و موقعیت استراتژیک محله و همجواری با آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی (ع) بسیار مثبت و سازنده ارزیابی کردند و چشم اندازی از آینده عباس آباد را با توجه به این که در آینده دروازه ورودی شهر آران و بیدگل و همچنین مسیر عبوری زیارت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) خواهد بود ترسیم نمودند.

\"\"

آقای منصوری در ادامه در خصوص پیگیری طرح های اقتصادی و عمرانی بویژه حل مشکلات باشگاه فرهنگی ورزشی فجر آران در حد توان قول همکاری و مساعدت دادند. هیئت مدیره باشگاه فجر نیز از جناب آقای دکتر منصوری درخواست ایجاد یک منبع درآمد پایدار و اختصاص حامی مالی برای تامین هزینه های باشگاه مذکور نمودند که ایشان فرمودند باید در این خصوص رایزنی هایی صورت گیرد و موضوع با بررسی و درایت بیشتری مورد بررسی قرار گیرد.


\"\"

\"\"
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.