تسلیت امام جمعه آران و بیدگل به مردم سفیدشهر

1402/06/19
187
0
فرهنگیتمام عناوین فرهنگی
کد خبر :9539

به گزارش پرتال خبرگذاری آران و بیدگل نیوز  در پیام حجت الاسلام ابوالفضل سلیمانی امام جمعه آران و بیدگل با تسلیت درگذشت حجت الاسلام عباس نصیری امام جمعه سفید شهر آورده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَهِ

خبر ارتحال روحانی فاضل و خدوم، عالم دلسوز، مردمی و اخلاق مدار حجت‌الاسلام عباس نصیری، امام جمعه سفید شهر موجب تألم و تأثر فراوان شد.

آن روحانی خدوم و شریف عمر خود را در مسیر ترویج و تبیین مبانی و احکام شریعت اسلام، پیگیری امور مردم به ویژه طبقات محروم و آسیب دیده، خدمتگزاری صادقانه و بی منت به جامعه و مردم سپری کرد.

اینجانب این مصیبت و ثلمه بزرگ به اسلام همزمان با ایام سوگواری سالار شهیدان را به محضر حضرت بقیة الله الاعظم (ارواح نافداه)، ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه ای (حفظه الله)، حوزه‌های علمیه و مردم شریف و شهیدپرور سفید شهر، فرزندان بویژه بیت مکرم ایشان تسلیت عرض نموده، از خدای متعال برای این چهره خدوم و عزیز که طی مدت تصدی مسئولیت امامت جمعه با خطبه های روشنگر خویش در تقویت بنیان های مذهبی و فکری مردمان ولایتمدارآن خطه ولایتمدار تلاشی مجاهدانه داشت و پس از سالها خدمتگزاری صادقانه به آرمانهای اسلام ولایی، روح بلندش در ملکوت اعلی آرام گرفت، رحمت و رضوان اللهی و علو درجات و حشر با حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام برای آن عالم عامل و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان مسألت می نمایم.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ابوالفضل سلیمانی

امام جمعه آران و بیدگل

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.