تغییر ساعات کاری ادارات 6 شهرستان اصفهان

1396/12/01
48
0
اجتماعیرفاه و تعاون
کد خبر :1461
\"تغییر

پرتال خبری تحلیلی آران و بیدگل (aranbidgolnews.ir): غلامرضا قائدیها امروز در گفت‌وگو با خبرنگار آران و بیدگل نیوز در اصفهان در رابطه با تغییر در ساعت کار ادارات برخی شهرستان های استان به علت گرما با اشاره به صدور نامه‌ای در این خصوص اظهار کرد: با توجه مصوبه 19 خرداد 97 هیأت وزیران و نامه وزیر نیرو در خصوص بررسی و تعیین ساعت کار اداری در فصل گرما در شهرستان‌های با دمای هوای بیش از 45 درجه سانتی‌گراد و به استناد نامه‌های شماره 1100-1470 مورخ 21 خرداد 97 اداره کل هواشناسی استان اصفهان و شماره 10361 مورخ 22 خرداد 97 شرکت توزیع نیروی برق استان ساعات کار ادارات در شهرستان‌ های خور و بیابانک ، اردستان ، کاشان ، آران و بیدگل ، نایین و نطنز (صرفاً بخش امامزاده) به مدت دو ماه از تاریخ یک تیر ماه 97 لغایت 31 مرداد 97 از ساعت 06:30 صبح لغایت 13:30 خواهد بود و سپس از تاریخ یک شهریور 97 ساعت کار شهرستان‌ های مذکور به حالت عادی بازمی‌گردد.
وی افزود: بدیهی است ساعت کار اداری در سایر شهرستان‌ های استان مطابق روال عادی است و هیچ‌گونه تغییری ندارد.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان گفت: لازم است کلیه ادارات ، نهادها و دستگاه‌ های اداری استان با شرکت توزیع نیروی برق استان برای حداقل کردن مصرف برق در ساعات اداری و از مدار خارج کردن کلیه وسایل سرمایشی و روشنایی غیرضروری بعد از ساعات کاری و به مدار آوردن ژنراتورهای اضطراری همکاری جدی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: این نامه که به امضای محمدعلی شجاعی معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان رسیده به کلیه دستگاه‌های اجرایی استان و فرمانداران شهرستان‌های خور و بیابانک ، اردستان ، کاشان ، آران و بیدگل ، نایین و نطنز ارسال شده است.
قائدیها اذعان داشت: این شهرستان‌ها گرم‌ترین شهرستان‌ها در طول تابستان 97 خواهند بود و دمای آن‌ها ممکن است در برخی از روزها به بالای 45 درجه سانتی‌گراد برسد که شرکت توزیع برق شهرستان هم در نامه‌ای درخواست کرده است که این اتفاق بیفتد.
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.