تلاش برای ایجاد تعاملی بیشتر بین جامعه علمی و قرآنی

1396/05/15
40
0
اجتماعیتمام عناوین اجتماعی
کد خبر :2498
به گزارش آران و بیدگل نیوز، حسن احمدی‌زاده متولد ????، زاده شهر آران و بیدگل و فارغ‌التحصیل دکترای فلسفه از دانشگاه علامه طباطبائی تهران و عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان و عضو انجمن فلسفه دین است.

\"تلاش

 او از سنین نوجوانی در  کنار تحصیل و پژوهش‌های علمی به فعالیت‌های قرآنی به‌ویژه در زمینه تلاوت قرآن به‌طور حرفه‌ای پرداخته و از محضر اساتیدی چون استاد مهدی رحیمی، استاد لطفی‌نیا، استاد شاهمیوه و استاد ابوالقاسمی بهره برده است.

 همچنین علاوه بر تلاوت قرآن به‌طور حرفه‌ای، پژوهش‌های اندکی نیز در علوم و معارف قرآن داشته که مهم‌ترین آنها مقاله‌ای است که در مجموعه مقالات مسابقات بین‌المللی قرآن ایران به چاپ رسید.

احمدی‌زاده هم‌اکنون در کنار فعالیت‌های علمی و دانشگاهی، در جلسات تخصصی قرائت قرآن نیز حضور داشته و اداره جلسه هفتگی قرآن دارالقرآن امامزاده هلال بن علی(ع) در شهرستان آران و بیدگل را که چهارشنبه شب‌ها برگزار می‌شود را بر عهده دارد.

 همچنین هر سال در آئین جزءخوانی این شهرستان در ماه مبارک رمضان نیز به عنوان مرتل شرکت کرده و در کنار دیگر قراء ممتاز کشور، به تلاوت ترتیل قرآن می‌پردازد که به‌طور زنده از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود.

این قاری قرآن با اشاره به همت و تلاش خود در عرصه قرائت قرآن، گفت: همیشه خداوند را شاکر بوده و هستم که این توفیق را به من داده که بتوانم جوانی و زندگی‌ام را از یک سو وقف تحصیل علوم انسانی و الهی کنم و از سوی دیگر در خدمت قرآن باشم؛ علی‌رغم مرارت‌های زیادی که تاکنون متحمل شده‌ام اما به لطف خداوند نه از مسیر رشد علمی و آکادمیک باز مانده‌ام و نه از مسیر تلاوت قرآن به‌طور حرفه‌ای و چه بسا هم پژوهش‌های علمی و ادبی مختلفی که داشته‌ام در فهم بهتر من از آیات قرآن موثر بوده‌اند و هم انسی که با قرآن داشته‌ام در رشد علمی‌ام اثرگذار بوده است.

\"تلاش

احمدی‌زاده همچنین به آثار و برکات تلاوت و قرائت قرآن اشاره کرد و گفت: انس با قرآن همیشه به فعالیت‌های علمی و زندگی روزمره بنده جهت‌دهی خاصی داده که همراه با عقلانیت دینی و قرآنی بوده است.

وی در پاسخ به این سؤال که انتظار شما از جامعه قرآنی در قبال تبلیغ فعالیت‌های قرآنی و ترویج قرآن در سطح جامعه چیست، گفت: جامعه قرآنی هر وقت با همدیگر وحدت داشته باشند اثرگذاری حداکثری در جامعه خواهند داشت؛ اما تفرقه و دوری از سنت‌های اصیل قرآنی، هم اثربخشی درونی جامعه قرآنی را خواهد کاست و هم اثربخشی بیرونی و اجتماعی.

احمدی‌زاده در ادامه عنوان کرد: یکی از دغدغه‌های بنده همواره این بوده که تلاش کنم تا میان جامعه علمی و جامعه قرآنی، ارتباط بهتری برقرار کنم یعنی این‌طور نباشد که فقط دانشجویان و پژوهشگران رشته علوم قرآن، با قرآن سر و کار داشته باشند بلکه دانشجویان و اساتید رشته‌های دیگر هم از معارف و علوم قرآن بهره ببرند و متقابلا اهل قرآن نیز با علوم و معارف جدید آشنا بشوند. امیدوارم روزی برسد که شکاف میان جامعه قرآنی و جامعه علمی ما به حداقل برسد و هر دو، دیدگاه منطقی‌تر و معقول‌تری نسبت به هم پیدا کنند.

وی ضمن توصیه به نوجوانان و جوانان برای مأنوس بودن با قرآن، افزود: امروزه با توجه به سلطه فضای مجازی و حجم زیاد مطالب بی‌فایده و بی‌محتوا، مهم‌ترین توصیه دوستانه‌ای که می‌توانم برای جوان‌ترها داشته باشم این است که اولا قرآن‌آموزی را صرفا برای خود قرآن دنبال کنند نه برای اهداف مادی و دنیوی؛ ثانیا قرآن‌آموزی را در فضای واقعی یعنی در جلسات اساتید برجسته دنبال کنند نه در فضای مجازی.

 احمدی‌زاده در مورد فعالیت‌های قرآنی خود گفت: تقریبا از سال ?? در مسابقات مختلف قرآنی شرکت کردم و رتبه‌های مختلفی در سطح استان و کشور کسب کرده‌ام که مهم‌ترین آنها عبارتند از نفر اول مسابقات بسیج استان اصفهان، نفر اول مسابقات دانشجویی کل کشور در سال ??، نفر دوم جشنواره ملی دانشجویان سراسر کشور در سال?? ، نفر سوم مسابقات اوقاف استان اصفهان و حضور در مسابقات کشوری اوقاف در سال ??.

*خبرنگار: موسی ابراهیمی

 \"تصویر
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.