سر تیتر جدید ترین اخبار امروز :
تکمیل ظرفیت چاه دفن زباله در ابوزیدآباد
1397/03/21
50
0
اجتماعیمحیط زیست
کد خبر :984

پرتال خبری ، تحلیلی شهرستان آران و بیدگل ( aranbidgolnews.ir ): الهیار دولت خواه ، رئیس اداره حفاظت از محیط زیست آران و بیدگل گفت: زباله های شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به میزان ??? تن به صورت روزانه در چاله زباله ابوزیدآباد دفن میشود و مشکلات زیست محیطی فراوانی را برای مردم بخش کویرات ایجاد کرده است.
ایشان اشاره کرد: در ابتدا تنها بیست هکتار از این اراضی به دفن زباله اختصاص داشت که در برهه هایی از زمان این میزان به دویست هکتار رسید.
دولتخواه به شرکت کود کمپوست اشاره کرد و اظهار داشت: با وجود حل بخشی از مشکلات دفن غیر اصولی زباله با راه اندازی شرکت کود کمپوست در منطقه اما باز هم این شرکت نتوانسته گام های اساسی و مهم را در کاهش مشکلات زیست محیطی بردارد.
رئیس اداره حفاظت از محیط زیست آران و بیدگل افزود: مشکل حال حاضر تکمیل ظرفیت چاه دفن زباله در ابوزیدآباد است و به دلیل پر شدن ظرفیت دفن، زباله های خشک توسط بادهای محلی به داخل روستاها و محل زندگی افراد وارد شده و مشکلات اجتماعی خاصی را برای مردم این منطقه پدید آورده است.
الهیار دولتخواه از مشکلات زیست محیطی ناشی از دفن غیر اصولی زباله سخن به میان آورد و گفت: انتشار بوی تعفن ناشی از زباله در روستاهای بخش ابوزیدآباد، نفوذ شیرآبه های زباله به آب های زیرزمینی ، بروز انواع بیمارهای میکروبی و همچنین افزایش ورود حیوانات وحشی ناشی از وجود این زباله از آثار مهم و مخرب دفن غیر اصولی زباله در منطقه ابوزیدآباد است.

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.