درخشش نوجوانان مجمع قاریان و حافظان هلال در مسابقات قرآن دانش‌آموزان کشور

1402/05/26
140
0
فرهنگیتمام عناوین فرهنگی
کد خبر :9506

احمد سربند در گفت و گو با پرتال خبری آران وبیدگل نیوز در آران و بیدگل گفت: نوجوانان آران و بیدگلی عضو مجمع قاریان و حافظان آستان مقدس محمدهلال بن علی(ع) در چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان کشور در رشته‌های آوایی درخشیدند.

 

مدیر مجمع قاریان و حافظان آستان مقدس حضرت محمدهلال بن علی(ع) افزود: چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان دختر سراسر کشور در بخش آوایی به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد که در این رویداد ملی، استان اصفهان مقام سوم در بین استان‌های کشور را به دست آورد.

 

سربند ادامه داد: در این مسابقات، «فاطمه علی مهدی» عضو مجمع قاریان و حافظان هلال از شهرستان آران و بیدگل «رتبه اول» رشته «حفظ 10 جزء قرآن کریم» در مقطع متوسطه اول را از آن خود کرد.

 

مدیر مجمع قاریان و حافظان هلال افزود: همچنین «حامد اصیلیان بیدگلی» یکی دیگر از اعضای این مجمع در رشته حفظ کل قرآن کریم موفق به کسب «رتبه سوم» کشوری شد.

 

چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان کشور از 15 تا 21 مرداد ماه، با حضور 500 دانش آموز دختر و پسر در چهار رشته در مقطع متوسطه و یک رشته مشترک در مقطع ابتدایی و متوسطه در رشته های حفظ کل قرآن کریم مقاطع ابتدایی و متوسطه، حفظ 10 جزء قرآن کریم مقطع متوسطه، حفظ 20 جزء قرآن کریم مقطع متوسطه، قرائت قرآن کریم مقطع متوسطه و دعاخوانی مقطع متوسطه در مشهد مقدس برگزار شد.

 

همچنین رقابت بخش نهایی مرحله کشوری این دوره از مسابقات در بخش پژوهشی در رشته‌های نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، تفسیر قرآن، انشای نماز و گفتمان مهدوی به میزبانی کرمانشاه برگزار می‌شود.

خبرنگار آران وبیدگل نیوز : روح اله باقری

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.