دستگیری سارقان سابقهدار و عاملان ۴۷ فقره سرقت اماکن خصوصی در آران و بیدگل
فرمانده انتظامی شهرستان آران و بیدگل از دستگیری ۴ سارق ساختمانهای نیمه ساز و اماکن خصوصی شهرستان با اعتراف به ۴۷ فقره سرقت در عملیات ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی خبر داد.
سرهنگ غلامرضا هاشمیزاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس بیان داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت از ساختمانهای نیمه ساز و باغهای سطح شهرستان آران و بیدگل بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: اقدامات تخصصی ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی برای شناسایی این سرقتها آغاز و در نهایت ماموران با بررسیهای دقیق و میدانی هویت ۴ متهم اصلی و سابقهدار را شناسایی و این افراد را در عملیاتهایی هماهنگ دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان آران و بیدگل در پایان خاطرنشان کرد: سارقان در تحقیقات اولیه پلیس به ۴۷ فقره سرقت اعتراف که پس از تکمیل پرونده برای سیر ملاحر قانونی به مرجع قضایی تحویل شدند.
سرهنگ غلامرضا هاشمیزاده در پايان از مردم خواست ضمن تجهيز منازل و خودرو خود به حفاظ مطمئن، دوربين مداربسته، قفل هاي مناسب و دزد گير، در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را بلافاصله به سامانه 110به پليس اطلاع دهند.

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.