دکتر ساداتی‌نژاد بانوان را برای حفظ وحدت شهرستان فراخواند

1395/05/23
54
0
اجتماعیازدواج و خانواده
کد خبر :1146
آران‌وبیدگل نیوز - زهرا آقابیکی: نخستین جلسه‌ی هم‌اندیشی خانواده و بانوان با موضوعات راهبردی زنان و خانواده با حضور دکتر ساداتی‌نژاد، نماینده‌ی مردم  کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی عصر دیروز در کانون شهید بنی طبا برگزار شد.

در این جلسه که با همکاری امور بانوان دفتر نمایندگی مجلس شهرستان برگزار شد؛ جمع کثیری از بانوان از قشرهای مختلف مذهبی، هنرمندان، پزشکان، بسیجیان، اصناف و... حاضر شدند و به بررسی و بازگویی مشکلات هر یک از حوزه‌ها به صورت مجزا پرداختند.

نماینده مردم شهرستان آران و بیدگل در مجلس دهم بعد از شنیدن صحبت‌های نماینده اقشار مختلف بانوان در شهرستان به دقت و ظرافت بانوان در حل واکاوی مشکلات شهرستان آفرین گفت و تصریح کرد: از تاریخ 7 اسفند تاکنون، جلسه امروز یکی از پرکاربردترین و مفیدترین جلسات برای بنده بوده‌است و از همه شما برای این دلسوزی و همت‌تان تشکر می‌کنم.

دکتر سید جواد ساداتی‌نژاد مهم‌ترین مشکل شهرستان را اختلاف در منطقه دانست و افزود: تنها خواسته‌ی من از شما بانوان شهرستان تلاش برای ایجاد وحدت و همبستگی در اقشار مختلف مردمی است و امیدوارم که با همت بالایی که در این جلسه به من اثبات کردید در این امر مهم پیش‌قدم شوید.

ساداتی نژاد در ادامه حضور پررنگ زنان در جامعه را اجتناب ناپذیر دانست و گفت: امیدواریم با این روند افزایشی شاهد حضور بیشتر زنان در عرصه های مختلف اجتماعی در آینده باشیم.

وی با تاکید بر این که تشکیل این جلسات و هم اندیشی‌ها اثرات مثبتی برای منطقه در پی دارد، افزود: به عنوان نماینده مردم با شناخت بهتر مشکلات در حوزه زنان می توانم در نقد یا تایید قوانین در مجلس بهتر عمل کنم و در مسائل اجرایی تصمیم درستی در مجلس بگیریم.
وی با اشاره به این که در این شهرستان آران و بیدگل از اختلافات رنج می بریم افزود: برای حل مشکلات به وحدت و انسجام نیاز داریم و شما زنان می توانید در ایجاد وحدت و انسجام منطقه نقش مهمی داشته باشید

در ابتدای جلسه، سرکار خانم محسن زاده، ریاست محترم امور بانوان دفتر نمایندگی شهرستان، ضمن خوش آمدگویی افزود: هدف برگزاری این جلسه، تدوین یک برنامه‌ی راهبردی و چشم‌انداز خوب برای حوزه‌ی بانوان شهرستان است که ان‌شاءالله در ادامه‌ی روند نمایندگی بتوانیم با تشکیل کارگروه و کمیته‌های مختلف به صورت بنیادی به حل مسائل مربوط به زنان بپردازیم.

لازم بذکر است، نمایندگان حوزه‌های مذهبی، اساتید دانشگاه و دانشجویان، پزشکان، مدیران موفق دستگاه‌ها، وکلا، معلمان، کارمندان، ورزشکاران، هنرمندان، هلال احمر، فنی حرفه‌ای، خانواده‌ی شهدا و ایثارگران، زنان سرپرست خانواده، معلولان، زنان کارگر، کشاورز و دامدار، دانش‌آموزان، زنان خانه‌دار، بسیج زنان، اصناف، روان شناسان و غیره به ایراد سخنرانی پیرامون مسائل و مشکلات، به صورت مساله محور، تیتروار و شفاف پرداختند.

\"بانوان

\"بانوان

\"بانوان

\"بانوان

\"بانوان

\"بانوان

\"بانوان

\"بانوان
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.