سرپرست فرمانداری آران و بیدگل به رسانه ها میدان دهد

1400/09/30
80
0
سیاسیتمام عناوین سیاسی
کد خبر :9226

به گزارش آران و بیدگل نیوز، محمدرضا جان‌نثاری روز سه‌شنبه در آیین تکریم و معارفه فرماندار آران و بیدگل افزود: سرپرست فرمانداری بداند که زمامدار نظام اسلامی در این شهرستان است و باید برای دین و دنیای مردم برنامه داشته باشد؛ باید بداند که فرماندار همه مردم شهرستان است و برای یک گروه یا دسته خاصی نیست، از این رو مشکل‌های همه مردم دیده و حل شود.

جان نثاری با اشاره به لزوم تکریم هرچه بیشتر خانواده‌های شهیدان و ایثارگران از سوی مدیران آران و بیدگل اضافه کرد: ضروری است به جریان انقلابی و حزب‌اللهی میدان داده شود و در به‌کارگیری‌ها عنصر انقلابی و حزب اللهی بودن در نظر گرفته شود.

رای مردم به دولت سیزدهم، امید برای تغییر وضع موجود بود

معاون استانداری اصفهان اظهار داشت: رای و اعتماد مردم به دولت سیزدهم به امید تغییر وضع موجود و نتیجه مشکل‌های به وجود آمده طی سال‌های گذشته در کشور بود.

وی با بیان اینکه مردم در انتخابات پای صحنه آمدند تا وضع و فضای کشور را از فضای خاص قبل تغییر دهند، تصریح کرد: دلیل مشکل‌های مردم این بود که سرمایه اجتماعی نظام در هشت سال گذشته خدشه‌دار شده است و نتیجه آن مشارکت کمتر از 50 درصدی مردم پای صندوق‌های رای بود.

جان‌نثاری تصریح کرد: مدیران در دولت جدید باید با برنامه و هدفمند برای مردم کار کنند تا مردم نتیجه آن را ببینند.

وی با قدردانی از تلاش‌ها و خدمات اسماعیل بایبوردی فرماندار قبلی آران و بیدگل در مدت 40 ماه مدت مسوولیت در این شهرستان تصریح کرد: سرپرست جدید فرمانداری بومی منطقه، فرزند شهید، کاربلد و از نیروهای انقلابی و ارزشی کشور است که سابقه مدیریتی هم در این شهرستان دارد.

اسماعیل بایبوردی فرماندار پیشین آران و بیدگل هم در گزارشی به بیان فعالیت‌ها و عملکرد 40 ماهه خود در این شهرستان پرداخت و برای فرماندار جدید آرزوی موفقیت کرد.

در این آیین با حکم‌ استاندار اصفهان علی‌اکبر رضایی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان آران و بیدگل معرفی و از تلاش‌های اسماعیل بایبوردی فرماندار قبلی قدردانی شد.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.