طرح ملی مدیریت روان آبها در بیابان‌های آران و بیدگل

1392/12/08
68
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :8226
به گزارش پرتال خبری آران و بیدگل\"ای بی نیوز\" به نقل از تسنیم،ابوالفضل معینی‌نژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در آران و بیدگل با اشاره به پروژه مدیریت روان‌آبها در اینش هرستان اظهار کرد: این پروژه حوزه آبخیزداری در منطقه چاله حسنه و چاه عروس ابوزیدآباد انجام می‌شود.
\"\"
وی افزود: پیش بینی شده که این پروژه در اراضی بیابانی با اعتباری حدود 44 میلیون و 830 هزار تومان به اتمام برسد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آران و بیدگل با اشاره به وجود 103 هزار هکتار کانون بحران درجه 2 و 3 در این شهرستان بیان کرد: در اقدام دیگری درباره بیابان‌زدایی در 2 بخش از کانون بحران نصرآباد پروژه‌های نهالکاری در حال انجام است.

وی تصریح کرد: در یکی از این پروژه‌ها 84 هکتار از اراضی این کانون بحران با اعتبارات ملی حدود 156 میلیون تومان به مدت دوسال درحال نهالکاری است.

معینی‌نژاد گفت: در یک پروژه دیگر، 100 هکتار از قسمت دیگری از کانون بحران نصرآباد با اعتبارات ملی حدود 257 میلیون تومان نهالکاری می‌شود.

وی افزود: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آران و بیدگل از سال 1349 تا کنون اقدام به اجرای پروژه‌های بیابانزدایی کرده که ماحصل این فعالیت‌ها ایجاد 120 هزار هکتار جنگل‌های دست کاشت تاغ است.

معینی‌نژاد گفت:جنگل‌های دست کاشت تاغ در طی این سال‌ها از هجوم شن‌های روان به مناطق مسکونی و بروز مشکلات اجتماعی جلوگیری کرده‌است.


;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.