سر تیتر جدید ترین اخبار امروز :
- دور دوم گفتگوهای هستهای ایران و آمریکا شنبه آینده در شهر رم، پایتخت ایتالیا برگزار میشو
- ارجاع ۵۹ مورد تخلفات بهداشتی به مقامات قضایی در شهرستان آران و بیدگل
- دیدار مدیرعامل سایپا سیتروئن کاشان با نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس
- خرس سریال پایتخت واقعی بود
- گفتگوهای عمان در قدمهای اول خوب اجرا شده است/به این گفتوگوها نه به صورت افراطی خوشبین هستیم و نه بهصورت افراطی بدبین
مزارع کویر نوشآباد با گلهای محمدی عطرآگین شد
1394/12/19
53
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :8158
آران و بیدگل نیوز به نقل از ایلنا: مجری طرح کشت گل محمدی در نوش آباد در گفت و گو با خبرنگاران گفت: به فاصله شش سال از آغاز طرح کشت گل محمدی، سطح زیر کشت محصول از دو جریب به بیش از پنج هکتار توسعه یافته است.

\"محمود ساجدی\"از شاخصترین صفات گل محمدی، به خصوص نژاد گلهای کاشان، بقاء و سازگاری آن نسبت به خشکی و شرایط نامساعد محیطی از قبیل شوری، سرما و فقر مواد غذایی خاک است که میتواند به عنوان کشت جایگزین در مناطق کویری معرفی شود.
وی تاکید کرد: با توجه به برداشت گل محمدی مناطق کوهستانی در اردیبهشت ماه، با توسعه کشت این محصول در مناطق کویری، زمان برداشت به نیمه فروردین رسیده و اشتغالزایی نیز افزایش پیدا میکند.
وی اظهار داشت: دوره آبدهی گل از نیمه دوم اسفند ماه آغاز و تا تیر سال بعد ادامه دارد و در زمستان نیز فقط یک بار یا دو بار برای یخ آب نیاز به آبیاری دارد که یک امتیاز مثبت برای توسعه گل کاری در مناطق کویری است.
وی با اشاره به نیاز عمده محصولات کشاورزی به آب شیرین اظهار داشت: سازگاری گل محمدی، با خشکی و شوری از دیگر ویژگی های توسعه کشت این محصول است به طوری که ، در پهنههایی که آب شور است، تاثیر چندانی در کیفیت گل محمدی دیده نمی شود.
این کارآفرین نوش آبادی گفت: در مقایسه با سایر محصولات کشاورزی که هر سال نیازمند نوع جدید و اصلاح شده بذر است، تولید گل محمدی، نیازی به بذر ندارد که این موضوع، در کاهش هزینه های کشاورزی نقش اساسی دارد.
ساجدی تاکید کرد: مشتری گلاب و اسانس در بازارهای جهانی، مقاومت گل محمدی، در برابر حمله آفات و بیماری ها از دیگر ویژگی های کشت گل محمدی در مناطق کویری مثل نوش آباد است .
ساجدی خواستار مشارکت بیشتر و توجه جدی مسئولان جهاد کشاورزی برای معرفی و توسعه کشت جایگزین و مناسب در مناطق کویری شد.

وی تاکید کرد: با توجه به برداشت گل محمدی مناطق کوهستانی در اردیبهشت ماه، با توسعه کشت این محصول در مناطق کویری، زمان برداشت به نیمه فروردین رسیده و اشتغالزایی نیز افزایش پیدا میکند.
وی اظهار داشت: دوره آبدهی گل از نیمه دوم اسفند ماه آغاز و تا تیر سال بعد ادامه دارد و در زمستان نیز فقط یک بار یا دو بار برای یخ آب نیاز به آبیاری دارد که یک امتیاز مثبت برای توسعه گل کاری در مناطق کویری است.
وی با اشاره به نیاز عمده محصولات کشاورزی به آب شیرین اظهار داشت: سازگاری گل محمدی، با خشکی و شوری از دیگر ویژگی های توسعه کشت این محصول است به طوری که ، در پهنههایی که آب شور است، تاثیر چندانی در کیفیت گل محمدی دیده نمی شود.
این کارآفرین نوش آبادی گفت: در مقایسه با سایر محصولات کشاورزی که هر سال نیازمند نوع جدید و اصلاح شده بذر است، تولید گل محمدی، نیازی به بذر ندارد که این موضوع، در کاهش هزینه های کشاورزی نقش اساسی دارد.
ساجدی تاکید کرد: مشتری گلاب و اسانس در بازارهای جهانی، مقاومت گل محمدی، در برابر حمله آفات و بیماری ها از دیگر ویژگی های کشت گل محمدی در مناطق کویری مثل نوش آباد است .
ساجدی خواستار مشارکت بیشتر و توجه جدی مسئولان جهاد کشاورزی برای معرفی و توسعه کشت جایگزین و مناسب در مناطق کویری شد.

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.