مصاحبه با دبیر علمی دهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن ایران

1394/12/07
30
0
سایرعلم و دانش
کد خبر :8881
آران و بیدگل نیوز: دهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن ایران، با شعار \"تعامل صنعت و دانشگاه، شکوفایی معدنی\" هفتم الی نهم اردیبهشت‌ماه در دانشگاه کاشان برگزار شد. به این منظور مصاحبه‌ای با دکتر میثم حکیمیان بیدگلی، دبیر علمی این کنفرانس که از نخبگان عزیز آران و بیدگلی هستند، انجام شده است. 

\"\"

هدف از بر گزاری کنفرانس چه بود؟

کنفرانس‌های علمی، محلی برای ارائه موضوعات جدید و همچنین تبادل علمیو تعامل اساتید و دانشجویان با یکدیگر می‌باشد. هدف اصلی این کنفرانس، آشنایی با میزانتوانایی علمی و عملی دانشجویان از دانشگاه‌های سراسر کشور، آشنایی آنها با یکدیگرو همچنین ارائه و تبادل اطلاعات و فن‌آوری‌های جدید می‌باشد.

محورهای اصلی کنفرانس چه بود؟

دهمین کنفرانس در پنج محور: استخراج، اکتشاف، فرآوری مواد معدنی،مکانیک سنگ و افق‌های جدید و زمینه‌های مرتبط برگزار شد.

چگونگی نحوه ارسال و تعداد مقالات دریافتی را شرح دهید؟

فراخوان دریافت مقالات از اول آذرماه 94 شروع شد و تا اول اسفندماه 94ادامه یافت. در این بازه زمانی تعداد 101 مقاله به دبیرخانه ارسال شد و فرآیندداوری مقالات از اول اسفندماه تا بیستم اسفندماه ادامه یافت که از این تعدادمقالات ارسالی، 86 مقاله توسط کمیته علمی پذیرش شد. حدود 42 درصد مقالات به صورتشفاهی و بقیه به صورت پوستری توسط نویسندگان ارائه شدند.

نحوه پذیرش مقالات چگونه بود؟

چند معیار اساسی برای امتیازدهی و انتخاب مقالات در نظر گرفته شد؛ ازجمله این معیارها می توان به میزان نوآوری مقالات، به روز بودن آن و همچنیناستفاده از منابع علمی معتبر اشاره کرد.

دانشگاه‌های شرکت‌کننده در این کنفرانس در چه سطح و چه تعداد بودند؟

بیش از ده دانشگاه کشور در این کنفرانس مقالات خود را ارائه کردند کهمی‌توان به دانشگاه‌های معتبر پلی تکنیک تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتیشاهرود، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه صنعتی ارومیه و ... اشاره نمود.

آران و بیدگلی‌های همکار در این کنفرانس را برای ما معرفی کنید.

بنده از تمامی اعضای برگزارکننده کنفرانس تشکر می‌کنم؛ خصوصا از زحماتدبیر روابط عمومی کنفرانس، مهندس محسن کشتکار و خانم مهندس محبوبه کوچکی که ازهمشهریان عزیز آران و بیدگی هستند، قدردانی می‌نمایم.

سخن آخر؟

لازم به ذکر است که تمامی فعالیت‌ها در این کنفرانس توسط دانشجویانگروه مهندسی معدن دانشگاه کاشان تحت مدیریت جناب آقای دکتر سید محمد رضویان بهعنوان رئیس کنفرانس انجام شده است. بنده از تمامی دانشجویان زحمتکش، اساتید دانشگاه کاشان و همچنین تیم داوریمقالات علمی که از دانشجویان مقطع دکترای دانشگاه‌های سراسر کشور بودند، تشکر وقدردانی می‌نمایم.


\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.