نقش بستن لبخند بر چهره دانش آموز معلول آران و بیدگلی

1394/12/21
30
0
سایرعلم و دانش
کد خبر :8577
آران و بیدگل نیوز - روابط عمومی اداره آموزش و پرورش: علیرضا حسینی، دانش آموز معلول جسمی آموزشگاه شهید دشتبانی آران و بیدگل است که به صورت مادرزادی از ناحیه دو پا معلول است.

\"\"

 این دانش آموز که در پایه دوم ابتدایی تحصیل می‌کند هر روز به‌دلیل ناتوانی در حرکت مجبور است با سرویس  فاصله نسبت طولانی خانه تا مدرسه را طی کند.
مدیر به همراه مسوولان دلسوز این آموزشگاه  بیشتر اوقات یا هزینه رفت و آمد این دانش آموز به مدرسه را فراهم می‌کنند و یا زحمت حمل این دانش آموز را بر روی دستان خود می‌کشند.
حمید خموشی مدیر این آموزشگاه به همراه معاونین وقتی سختیهای زندگی این دانش آموز معلول را که در خانواده ای نیازمند با خواهری معلول مشاهده می‌کنند در اقدامی خیرخواهانه به کمک نماینده موسسه خیریه توانبخشی امیر المومنین(ع) آقای مهدی ذکاری برای راحتی رفت و آمد این دانش آموز اقدام به تهیه یک دستگاه ویلچر برقی می کنند.
مدیر آموزشگاه در اقدامی دیگر، حتی برای راحتی این دانش آموز، در کنار پله های ورودی سالن آموزشگاه، رمپی را احداث می کند تا این دانش آموز به راحتی با ویلچر به کلاس رفت و آمد کند.
برای اهدای این ویلچر برقی مدیر آموزش و پرورش آران و بیدگل  به همراه جمعی از مسوولان آموزشگاه و آموزش و پرورش منطقه در منزل این دانش آموز حاضر می‌شوند و با اهدای این ویلچر لبخند  بر روی لبان این دانش آموز  نقش می‌بندد.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"


;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.