نمایشگاه کتاب «پلکان دانایی» در آران و بیدگل برپا شد
روح الله قربانی در گفت و گو با پرتال خبری آران وبیدگل نیوز گفت: در آستانه هفته کتاب و کتابخوانی، نمایشگاه «پلکان دانایی» با حضور علی اکبر رضایی فرماندار، جمعی از روحانیون و مسئولان شهرستان آران و بیدگل گشایش یافت.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل افزود: در این نمایشگاه بیش از 150 عنوان کتاب با موضوع های زن و خانواده، عفاف و حجاب، دفاع مقدس، کودک و نوجوان، روانشناختی، پژوهشی و تألیفات استادان حوزه در معرض عموم قرار گرفته است.
قربانی ادامه داد: این نمایشگاه از 20 آبان تا اول آذر در سالن اجتماعات مدرسه علمیه حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) آران و بیدگل واقع در خیابان شهدا، کوچه معراج 6 دایر است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل افزود: برپایی نمایشگاه های کتاب از بهترین راه های ترویج فرهتگ کتاب و کتابخوانی در جامعه است.
خبرنگار آران وبیدگل نیوز : روح اله باقری
;
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.