همایش بزرگ نانوایان شهرستان آران و بیدگل برگزار شد
به گزارش آران و بیدگل نیوز، دکتر اسماعیل بایبوردی فرماندار شهرستان آران و بیدگل در همایش بزرگ نانوایان این شهرستان گفت: نانوایان یکی از عاملان تحقق حکمرانی خوب و مطلوب در حوزه امنیت غذایی هستند.
وی شغل نانوایی را به عنوان یک تخصص، مهارت، کار حرفهای و کارشناسی نام برد و افزود: نانوایان یا پخت و عرضه نان با کیفیت حاملان ترویج سلامتی در بین مردم هستند.
وی اذعان داشت: نانوایان با پخت به هنگام و پخت نان با کیفیت میتوانند در افزایش رضایتمندی مردم و شهروندان اثرگذار باشند و بالعکس با عدم پخت به هنگام و تعطیلی خودسرانه و نیز پخت نان بیکیفیت میتوانند نارضایتی در بین مردم و شهروندان را زمینهسازی کنند.
فرماندار شهرستان آران و بیدگل ادامه داد: نانوایان با پخت نان شاخص و معیار میتوانند زمینهساز توسعه سلامت عمومی مردم بشوند و یا بالعکس زمینهساز توسعه تهدیدات علیه سلامت عمومی شهروندان شوند.
وی به نقش نانوایان در تقویت ارتباط مردم با مسئولان و نیز افزایش یا کاهش شکاف اجتماعی بین مردم و مسئولان اشاره کرد و افزود: نانوایان میتوانند با پخت نان با کیفیت در افزایش اعتماد مردم به مسئولان و بالعکس با پخت نان بیکیفیت در کاهش اعتماد مردم به مسئولان اثرگذار باشند.
دکتر بایبوردی به نقش نانوایان در جلوگیری از فساد از طریق توزیع آرد خارج از شبکه اشاره و خاطرنشان کرد: نان و آرد برای کارگزاران دولت بسیار مهم است چرا که کارگزاران دولت میتوانند با همراهی نانوایان در توسعه سلامت عمومی و نیز جلب اعتماد مردم نقشآفرین باشند.
فرماندار و نماینده عالی دولت در شهرستان آران و بیدگل با بیان اینکه فرمانداری به عنوان کارگزاران دولت به پخت و عرضه نان با کیفیت نانوایان اعتماد دارد، افزود: این اعتماد به نانوایان، دلیل نمیشود تا نظارتهای حداکثری، حضوری و غیرحضوری و بازدیدهای سرزده از نانوایان در دستور کار فرمانداری و کارگروه آرد و نان این شهرستان نباشد.
وی ادامه داد: صیانت از حقوق مردم در حوزه آردهای یارانهای و نیمهیارانهای توزیعی، صیانت از سلامت و جان مردم و صیانت از کیفیت نان تولید شده از اولویتهای اساسی دولت در حوزه آرد و نان و ارزاق مردم است.
دکتر بایبوردی گفت: اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان آران و بیدگل و نانوایان و فعالان تولید و توزیع آرد از یکطرف و مردم از طرف دیگر نقش اساسی در« تولید و ارتقای امنیت غذایی از طریق نان» و «تولید اقتدار غذایی»،«تولید عزت، منزلت ، اعتبار» و نیز «تولیداعتماد به نفس مردم» دارند.
وی در ادامه خطاب به نانوایان گفت: نانوایان شهرستان آران و بیدگل سعی کنند جزو نانوایانی باشند که سلامتسازی و فرصتسازی کنند نه سلامتسوزی و فرصتسوزی.
فرماندار شهرستان آران و بیدگل از نانوایان خواست تا مردمدار، مردمیار، مردمخواه و مردمدوست باشند نه ناخدای نکرده جزو نانوایانی باشند که با پخت نان بیکیفیت و توزیع آرد خارج از شبکه، خطر سلامتی را برای مردم و شهروندان زمینهسازی کنند.
وی از نانوایان خواست تا قدردان شغل و جایگاه خود به عنوان نانوا باشند و بدانند که شغل نانوایی یک عنوان و بنگاه تجاری و اقتصادی نیست، بلکه محلی برای عرضه یک کالای مقدس به نام « نان سالم، با کیفیت، با وزن استاندارد و با قیمت مصوب» است.
دکتر بایبوردی گفت: کیفیت آرد، کیفیت نان و کیفیت بهداشت نانوایان، مثلت امنیت غذایی مردم در حوزه نان است.
;
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.