کشت صیفی جات در سطح بیش از یک هزار هکتار از مزرعه های آران و بیدگل

1395/12/15
43
0
سایرکشاورزی
کد خبر :6902
به گزارش آران و بیدگل نیوز، هادی یغماییان، اظهار داشت: صیفی جات کاشته شده شامل طالبی، خربزه، هندوانه، بادمجان، خیار و گوجه بوده که کشت آن در نیمه دوم اسفند انجام شده است.

\"کشت

وی با بیان این که صیفی جات به صورت زیر پلاستیکی کاشته شده است گفت: سفید شهر، یزدل و نوش آباد بیشترین سطح زیر کشت صیفی جات را به خود اختصاص داده اند.
وی میانگین برداشت صیفی جات در این شهرستان را 40 تن در هر هکتار برشمرد و افزود: اواخر خرداد ماه کار برداشت صیفی جات آغاز خواهد شد.
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آران و بیدگل با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی کشت در این شهرستان افزود: اقلیم کویری، ماهیت گرم و خشک و وقوع خشکسالی های اخیر در این شهرستان شرایط محدود کننده ای برای رشد گیاهان زراعی و باغی ایجاد کرده است و از این رو لزوم رسیدن به الگوی مناسب کشت که نیاز آبی کم، سازگاری با اقلیم آب و خاک و به خصوص شوری و تنش رطوبتی و گرمایی مصرف آب را دارا باشد ضروری است.
یغماییان تصریح کرد: کشت پسته و زعفران بعنوان محصولی استراتژیک با نیاز آبی کم می تواند جایگزین خوبی برای کشت محصولات با مصرف آبی بالا باشد.
وی بیان کرد: در بین محصولات زراعی کشت گیاهانی با طول عمر کوتاه تر، نیاز آبی کمتر و بازار مناسب به جای کشت های پرمصرف آبی مانند صیفی جات و پنبه در کشت های بهاره و نیز کشت گیاه کنجد در دستور کار اداره جهاد کشاورزی شهرستان قرار دارد.
یغماییان گفت: تکنیک های در اختیار قرار دادن آب در مواقع لازم در منطقه ریشه، آبیاری قطره ای و استفاده از پوشش مناسب در کنار گیاه به منظور کاهش تبخیر آب نیز می تواند از جمله راهکارهای مناسب باشد.

 * خبرنگار: حسین منصوری فر
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.