کویر زیبای سیازگه ابوزیدآباد پاکسازی شد

1394/11/03
54
0
اجتماعیمحیط زیست
کد خبر :1070
آران و بیدگل نیوز - بخش کویرات: كویر زیبای سیازگه در شمال ابوزیدآباد،همواره در طول سال میزبان مسافران و گردشگران زیادی از نقاط مختلف کشور و حتی کشورهای خارجی می باشد و نگهداری و حفاظت از محیط زیست و طبیعت بی نظیر آن همواره در راس امور برنامه های شهروندان ابوزیدآبادی و محیط زیست و انجمن های مردم نهاد این منطقه بوده است.

\"\"

در حاشیه این آیین و پاك سازی كویر،رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان آران و بیدگل، با تبریك هفته هوای پاك،كویر مرنجاب و سیازگه در آران و بیدگل و بخش كویرات را از زیباترین كویرهای در سطح كشور عنوان كرد و اظهار داشت: وجود رمل های ماسه ای فراوان در این منطقه هر گردشگری را جذب این منطقه می كند و همه ما باید نسبت به شناسایی آن تلاش مضاعفی را داشته باشیم.

اللهیار دولتخواه،با اشاره به گونه های متنوع گیاهی و جانوری در منطقه یخاب،افزود:یخاب در جمع مناطق شكار ممنوع قرار گرفته و همواره مورد مهری قرار گرفته ولی از طرف دوستداران طبیعت و انجمن حامیان محیط زیست تلاش های زیادی انجام شده تا این طبیعت و دشت زار یخاب به شرایط قبلی تبدیل شود.

وی،افزود:بخش كویرات به دلیل كم آبی بودن و بحران خشكسالی،می بایست از صنعت گردشگری استفاده بهینه كرده و به آن توجه بیشتری داشته باشیم تا این موهبت های الهی به نحو احسن شناسانده شود.

بخشدار كویرات نیز،حفاظت از محیط زیست را یك مطالبه ی جهانی دانست و خاطرنشان كرد:دولت نیز برای حفاظت از محیط زیست برنامه هایی دارد و امیدوارم با رفع تحریم ها وجود گردشگران خارجی در كشور و این منطقه بیشتر شود.

محمود گنجی پور،افزود:انشاءالله انجمن مردم نهاد و انجمن حامیان محیط زیست با كمك ارگان های دیگر بتوانند با مدیریت كه انجام خواهند داد مانع تخریب طبعیت و محیط زیست شوند كه این یك تهدیدی برای نسل های آینده محسوب می شود.

در ادامه،هریك از مسئولین و اعضای انجمن های مردم نهاد نظرات و پیشنهادات خود را جهت جلوگیری از تخریب محیط زیست و رونق گردشگری در این منطقه ارائه نمودند.

پاك سازی كویر سیازگه به همت انجمن حامیان محیط زیست ابوزیدآباد و با همكاری بخشداری،شهرداری،اداره حفاظت محیط زیست شهرستان آران وبیدگل،پایگاه حفاظتی میراث فرهنگی ابوزیدآباد و مجموعه گردشگری ابروزگشت برگزار گردید.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.