یادواره ی شهدای گمنام و 20 شهید روستای حسین آباد ابوزیدآباد برگزار گردید

1393/07/26
49
0
فرهنگیتمام عناوین فرهنگی
کد خبر :5723
به گزارش خبرنگار پرتال خبری آران و بیدگل\"ای بی نیوز\" از ابوزیدآباد،در این مراسم زهرا صالحی خوانساری، دختری که در کودکی پدر شهیدش کارنامه ی درسی ایشان را در عالم خواب امضا نمودند، ایشان خاطراتی از آن دورانی گفتند که دانش آموز بودند و کارنامه را به دستش دادند تا پدرش امضا کند در حالیکه پدر بزرگوارشان شهید شده بودند و در حالی که ناراحت بودند در عالم خواب پدر شهیدش کارنامه اش را امضا میکند و وقتی امضای این شهید را با مستندانی که داشتند انطباق میدهند همان امضای شهید بوده که با یک خودکار مخصوص آن را امضا نموده بودند.
\"\"
همچنین محمدالنورالزاکی از کشور سودان نیز گفتند رزمندگان با شهادت خود را راه خدا، راه ولایت را برای کسانی که با این راه آشنا نبودند آشنا ساختند و شهدا توانستند راه اهل بیت(ع) را به ما نشان دهند.
\"\"
ایشان گفتند برای اینکه عزت در این مملکت باقی بماند و مسلمانان به ذلت نرسند از دستاوردهای فرهنگ شهادت بود و عزت شما در فرهنگ شهادت طلبی و انقلاب اسلامی است.ایشان همچنین به بیان فرمایش امام راحل(ره) پرداختند که فرمودند انقلاب ما انفجار نور بود.محمدالنور الزاکی این انفجار نور را تشعشعی دانستند که به همه جا می رسد و ما باید مبلغ ولایت باشیم و ولایت همان نور است.
\"\"
در ادامه شاعر گرانقدر جناب آقای صابر خراسانی سروده هایی را در وصف شهدا و اهل بیت(ع) ایراد نمودند.

در پایان مراسم جناب آقای حسین برزی مرثیه ای را در باب شهادت و شهدای هشت دفاع مقدس و اهل بیت(ع) سرودند.
\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.